Eskişehir Odunpazarı Nasıl Bir Yer?

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Eskişehirin bir ilçesi olan odunpazarı eskişehirin merkez konumun da bulunmaktadır. Ve Eskişehirin en haraketli ilçesidir. perşembeleri pazar kurulan odunpazarı öğrencilerin yaşadığı en şanslı yerdir. Odunpazarı nın en büyük özelliği her yere yakın olması ve tam merkezi olmasıdır. hemen hemen her otobüs buradan kalkar.

Hayatımda gördüğüm en güzel yerlerden biri.
O evleri akıldan silinmez.
Eskişehiri daha çok sevme sebebimdir kayıtlara geçsin lütfen.

Gidilmese de olur ama gittiğin zaman iyi ki gelmişim dedirten yerlerden.

Kuzeni ne zaman arasam burda, bu şehrin en popüler yeri galiba

odunpazarı evleri çok güzel gerçekten dar sokakları. Eskiyi andıran bir hava yani şehrin ortasında.

ama NazLı şehrin en popüler yeri adalar.

her yeri popi eskişihirin :p

o nasıl bir isimdir ya
sanki eskişehirin bütün işe yaramayan erkeklerinin toplandığı kent gibi

odunpazarı eskişehirin en eski yerleşim yeridir . Çok güzel bir yerdir eski evleri görmeniz gerekir kafelerine gidip çayını yudumlamak gerekir.

En çok görmediğim illerden biridir Eskişehir.

Arkadaş sürekli gidip resimlerini koyuyor gitmek istiyorum bende inşallah gidip göreceğim :cici:

adının (özellikle hanim ablalarımız için söylüyorum) içeriği ile ilgili hhiçbir kopya vermediği. Eskişehir'in en samimi en sıcak yeridir. gidip görülmesi gerekir. evlerden birinde Osmanlı şerbeti içilmeli, kahve görünümlü Café lerinden birinde nargile Fokurdatmali bu güzel yerin. alışkanlık yapar. mutluluk aşılar. her hafta sonu Vuslattayim hacılar. beklerim.

Eskişehirde okudum, üniv okumak isteyenler için okuyabilecekleri en güzel şehir bence. Ölmeden öncede mutlaka gidip görün derim :)
Aşk ı şehir :)

Çok güzel masal diyarı gibi.
Konaklarin içi otantik dekorasyonlari muazzam

Geri