-
-
-
- Çözümleri
- 2
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Feyz lazımsa gittiğim diğer şehirleri de paylaşayım abi
Mümkünse görmek isteriz...Feyz lazımsa gittiğim diğer şehirleri de paylaşayım abi
Kupalar için teşekkür ettim, daha kullanmak nasip olmadı)
Tuncayla şehir şehir dolaşalim mi diyosunMümkünse görmek isteriz...
Rica ederim kardeşim. tuncay ve sana da o iki kupa'nın gelmesi çok mu manidar bilemedim...![]()
Gördüğüm kadarıyla tuncay zehiri almış..Tuncayla şehir şehir dolaşalim mi diyosun![]()
Sen gel de planlayalim, Nevşehir'e full okeyimGördüğüm kadarıyla tuncay zehiri almış..Artık durdur, durdurabilirsen.
Sende şu badireyi hayırlısı ile atlatırsan o zaman olabilir.
Bende gelirim o zamana kadar, bir Nevşehir yapalım diyorum.
Gelince yapalım öyle bir program. izin ayarlarsa Mahir'de gelir. @Akhilleus ne dersin..Sen gel de planlayalim, Nevşehir'e full okeyim
Fetva isteriz. 40 hocadan 40 yazı ile,Resim günah. Hâşa fotoğraf çeken sahabe gördünüz mü hiç?
iş var abi bu Mesutta
Sen diyorsan öyledir Tuncay'ım. Hafta sonu buradayım. Çekim yapıyor muyuz cumartesi..iş var abi bu Mesutta![]()
Kardeşime bağlı abi, yeni bi işe girdi broş satmaya başladılar. Onların çekimleri olursa çalışıcam mecburSen diyorsan öyledir Tuncay'ım. Hafta sonu buradayım. Çekim yapıyor muyuz cumartesi..![]()
İzin işleri ayarlanabilirse neden olmasın abiGelince yapalım öyle bir program. izin ayarlarsa Mahir'de gelir. @Akhilleus ne dersin..![]()