Eskileri Hatırlamak Adına.

Konu sahibi son olarak 3568 gün önce görüldü
bi nevi nostalji.aklınıza gelenler olursa siz de bırakırsınız üç beş bi şey :)

cafer'i hatırlamayan yoktur herhalde? zıpçıktı filmiyle ünlenmiş,efsane replikleriyle yıllar sonra "nostalji" albümünde kendine yer bulabilen karakter.18 yaşında 2006'da aramızdan ayrılmış kendisi..

adamim-cafer.jpg

yılan hikayesi'nden hatırlayacağımız kürşat.dizideki gülsüm hanımla yasak ilişkisi vardı.en bilindik repliği "gülsüğğğğmmm".

v201504061132311297754.mp4-hq.jpg

ve gülsüm.memoli'de,memoli'nin baş düşmanlarından birisidir kendisi.kürşatla aşk yaşamışlardır ve dizinin sonunda kürşat'ın kurşununa kurban gitmiştir,hatırladığım kadarıyla.yanlışsa düzeltirsiniz beni

52fb747368f7320b045174b3.jpg

Tatlı hayat- Tahsin

"Buna inanabiliyor musun,buna inanabiliyor musun" :asd:

mqdefault.jpg

derya.memolinin en iyi arkadaşıyla evleniyorlardı.aşık olmuştum bu kadına bi ara :D
5706_1.jpg

90'larda çocuk olmanın getirdiği bi güzellik daha.menkıbe hanım ve firdevs.ölen gelinini hiç sevmemiş olan menkıbe hanım oğlunun mürüvvetini görmek için her şeyi deneyen birisi ve yancısı firdevs.

98d317b0-3cfd-4228-9816-aa8d1a076f68.jpg

bizimkiler dizisi.cemil.o dönemin ilkokula giden çocuklarının ağzına sakız gibi yapışan repliğini canlandıran karakter."benim adım cemil"

222508-157550.jpg

bence müzikte de en iyi yıllardı.çelik,grup vitamin vs vs..

[YOUTUBE]tYJiaLjBNgM[/YOUTUBE]​

Ayrılsak da beraberiz - Feridun Bitir

"yırttık abicim yırttık" "biz bir şeyi biliyoruz da söylüyoruz"

36829_3.jpg

hatırlıyor musunuz bilmiyorum.o aralar genç tv diye bi kanal vardı.dönemin en popüler müzik kanalıydı.harun kolçak,bu kanala çıkarak bi anda yükseli verdi.saf,masum yıllardı.

[YOUTUBE]EORZBaFR-y0[/YOUTUBE]​

Ruhsar:

Cem Davran ve Hande Ataizi'nin izlemesem olmaz dizisi. 'Kanka' kelimesinin bu diziden çıktığı efsanesi ne kadar doğru bilemeyiz ama 'Ruhospu'yu ilk Ruhsar dizisinde duyduğumuza eminiz.

084758429732.jpg

Üvey Baba:

90'lı yılların sonlarına doğru ekranlara gelen 'Lamia büyüyünce güzel kız olacak' dedirten bazen güldüren bazen sinirlendiren, neden izlediğimizi çözemediğimiz diziydi. Oryantal Sibel Gökçe'nin yuva yıkan kadın olduğu dizide üvey baba rolünü üstlenen Şemsi İnkaya'ya sinir olmayan yoktu.

0849349947017.jpg

Yasemince:

90'lı yıllarda başlayan ve yıllar yıllar süren bölümlerden ve tiplemelerden oluşan bu güzide dizimizden aklımızda kalanlar; Şuayip, itilmiş ve kakılmış, sürahi nine'dir. Dua edelim ki yeniden başlamasın.

0850518947546.jpg

Geri