Eskiden sevdiğin kızı yanlış tanımak

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Bana hiç böyle şeyler olmuyor :)

İnsan görmek istediği gibi görür insanlar değişmez fikirler değişir,severken iyi taraflarını görürsün ama ayrılınca kötü yada hoşuna gitmeyen yönlerini görmek istersin bir nevi içini ferahlatmak kaybettiğinin çokta önemli olmadığını kendine hatrılatmak al sana savunma mekanizması.

Doğru tanımak ne ola ki?

Birini sana göre olmaması onun yanlış/kotu/berbat bir insan olduğu anlamına gelmez.
Sadece kişinin tercihinde sorun vardır.

Bazı insanlar seçilmiş şanssız kişilerdir. Kanımca en büyük acılardan biride sevdiğin hatunu başkalarıyla görmektir. Enseden giren uyşukluk ve kal gelme hissi ayak başparmaklarına kadar iner, düşünemezsin.
Ve öyle bi seçilmişsindir ki, öyle bi lanettir ki, sanki hayatın onu devamlı başkalarıyla görmek üzerine kurulmuştur. Taptığın hatunu başkalarıyla mutlu görmek üzere yaratılmışsındır. Lan hangi ateşe işedim, hangi kutsal kitabı çiğnedimde böyle sınanıyorum dersin çözemezsin. Uzun lafın kısası kimi seveceğine sen karar veremiyosun, o yüzdende tanımadan sevmeyin gibi cümleler gerçeği yansıtmıyor ne yazık ki. Keşke elimizde olsa.
tanım: alışın.

eskiden sevmiş ayrılınca yanlış tanıdığına mı karar vermiş .s nolmuş öyle

Bence eskiden sevmiş, sonra tanımaya başlamış, sonra da işte yanlış tanımış ama yanlış tanıyınca ne hissettiği muallak .s.s.s

Tanımadan sevmek tanıdıkça nefret etmek.
Olur böyle vakalar.

Sevdigin kizi yanlis tanimak?

Demek ki hayalinde guzeldi, fakat taniyinca, hayaline uymadigi icin, sevmekten vazgecmek?

Bende buna ''GUYA'' sevmek derim.

'sevilen kişiyi yanlış tanıdığını fark etmek' deseydin keşke, anlatım bozukluğundan gözlerim kanadı.

Yollar ayrılınca sığınılan bahanelerden ve kendini teselli durumlarından biri

Yalnisi Kendinde Aramama Durumu.
Gerçi Söylemeyin Bunu Arasam Senin Gibi Olurdum Derler.

zaman herşeyin hakkından geliyor güzel güzel tanıttırıyor sana kendisini.

Geri