"Eskiden bu forumda Hegel konuşulurdu, Rönesans sanatından örnekler paylaşılırdı" diyen aza

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Yanlış forumdan bahsediyordur. Bu forum o forum değildir.​

Denk gelmiştim yalnızca bir kere, Süreyya ile istişare yapmıştık Hegel'in Diyalektik İdealizmi ile ilgili.
Ne yazık ki uzunca bir süredir 'kadınlar', 'erkekler' konuları gündemde ve revaçtaydı.

Öf:D çünkü her gün öyle şeyler tartışırız.
Ben mesela hegel diyalektiği ile kafamı yakmadan uyuyamam. Günün sonunda mutlaka dişli çarklar ve kasnaklar üzerine düşünürüm. En sevdiğim şey momentumdur.
Felsefik tartışmaların yıldızıyım.
İki saçmalayıp gideceğim, ben böyle bir üyeyim. 10 bin tane derdim var. Burada eğlenip karşıya geçerim. Kimse bana karışmasın :D

Akşamları kahvede atomu parçalayıp, batak eşliğinde görelilik kuramı tartışıyordur.

Biz de akşam kahvede böyleyiz;

W7644T.jpeg

Kamyon arkasi yazilarin hepsi birer birer Kirkegaard'dan esinlenmiş varoluş mücadelesidir.

0

Bireysel varolusculugun soft bir örneği.
Unutulmama istegi.

Anadan dogma filozoftur bizim halk.

Eskiden derken eski forumsaldan bahsediyoruz dimi? Orada düşünce özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar, postlarımızı siliyorlar tartışmalarını hatırlıyorum ben daha çok.

Chat kanalların da (Edebiyat, Felsefe, Metal, Rock) kanalın isimleriyle ilgili sohbet olmasını bekleyen tiple at başı olur.

Mastor azizim felsefe isimli baska bir platformdan gelen ve bu tarz diyaloglari cok sevecek arkadaslarimiz mevcud. Ciddi manada boyle konular acarsaniz cok sevinirim, donusler olacaktir.

Siz yenisiniz galiba?
Albert Einstein ve Niels Bohr kuantum mekaniğini bu forumda tartimislardi.

konudan alakasiz olcak ama hexchat kapandi ve su an kanallara aktarilamiyorum biri yardim ederse guzel olur :D

+

ya da neyse ben calisayim size kolay gelsin

Son düzenleme:
Aristokrat takılıp tek goze sıkıştırılan zıncır saplı gozluk ve elımde puro ıle söyleşiler yapma tezler çürütmek ıstıyorum

Yanlış forumdan bahsediyordur. Bu forum o forum değildir.​

Mastor'un da felsefeye ilgisi var demek, işte buna sevindim. O forum tam da bu forum Mastor!
Uzun yıllar felsefeye yoğun ilgi duymuş birisi olarak senin gibi felsefe sever birilerini görünce inan çok mutlu oluyorum, aramıza hoş geldin!

Bir kasik suda bogarken varolusumuzu,sansürsüz bölüme gecti insanlar.
Epikur'a özenildi.
Hegel öldü.

Geri