Eskicisi

Konu sahibi son olarak 3976 gün önce görüldü
Selam arkadaşlar sizlere spot eşya ve ürünlerle ilgili bilgi vermek istiyorum tanınmış bütün beyaz eşya firmalarının spot eşyaları mevcut spot nedir dediğimizde kısaca ürün fabrikada veya sevkiyat esnasında çizilme veya ufak hasarlar gorduğunde bu mal ayrılıp spot piyasasına sunuluyo öyleki bazen gözle göükmücek şekilde ürün hasarı oluyor baktığınız zaman da anlıyamıyorsunuz bu ürün spot olmuş oluyor diyelim bir buzdolabı sıfır fiyatı 5000 tl iken bu ürünün aynısı 2500 tl alabiliyorsunuz aynı şeilde led tv plazma tv klima aklınıza gelen herşey yatak odası takımı oturma gurupları sizlere bu konuda bu siteyi incelemenizi tavsiye ederim

bakırın kilosunu kaçtan alıyonuz gaardaş ya?
bizim evde bis sürü kablo var
satıyım size? rakı parası çıksın

Bize yenici lazım :T:

Arkadaşlar inanın tüm kalbimle söylüyorum almış olduğunuz ürünler zaten sıfır kulanılmış değil ama benim fazla param var ben bayiden alıcam dersiniz siz bilirsiniz

Benim fazla param var. Ben bayiiden alacam. :T:

Arkadaşlar inanın tüm kalbimle söylüyorum almış olduğunuz ürünler zaten sıfır kulanılmış değil ama benim fazla param var ben bayiden alıcam dersiniz siz bilirsiniz

yav benim anlamadığım batık adamlar size mi bozduruyo ürünü? fiyat öyle mi düşüyo?
yoksa 2.ci el mi bunlar aga

ürünleri kişilerden almıyorsunuz direk olarak fabrikadan alıyosunuz oyle kişilerle diyaloğa girmek sıkıntılı o yuzden direk fabrikalarla anlaşma yapıyosunuz

Garantisi var mı ürünlerin?

spot eşyalraın garantisi olmaz lakin alan kişilerden bu zaman kadar alıpta sıkıntı yaşıyanı duymadım zaten şöyle birsey söz konusu diyelim sıfır alıdınız ürünü o ürünün garanti kapsamında daha arıza yapanı hep nadirdir ama garanti bittiği zaman başliyo spot üründe bu şekilde garanti kapsamı kadar size sıkıntı yaşatmaz diyelim ki çıkardı zaten alırken karlı alıyorusunuz yarı fiyata alıyosunuz zaten arıza yapsa bile 500 tl harcadığınızı varsayalım yine karlısınız

spot eşyanın garantisi yok ama alırken karlısınız zaten diyelim aldığınız ürün arıza verdi 500 tl harcadınız yine karlısınız

Geri