eski

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Yani varya bu kadar yazabiliyor ancak belli ki arkadas azeri, ne var buyutecek yakistiramadim ayrica size yok ingilizce yok almanca. Boyle yorumlar yapip kiracaginiza sorusu hakkinda daha fazla detay isteyebilirssiniz. Yardimci olmayacaksiniz anlamiyorsaniz yorum yapmadan cikin. Zaten Mathilda sayesinde derdini anlamis olduk mak resin.
Illa bir girgir furyasi yapicaksiniz yazik.

mak res maalesef sordugun seyin adini bilmiyorum uzgunum yardimci olamayacam sana.

çok çok teşekkür ederim senın tanımyormmu ama gerçekten allah rıza olsun sende

bakın ben böyle mesaj yazmyor neden beni değiştirmey çalişyorsunuz yapmayını

Allahım sen sabır ver mak res sana yardımcı olmaya çalışıyorum diyorum ki sen bildiğin ingilizce yada almanca adı ile yaz biz bir şekilde bulalım neyi aradığını anlatmak istediğini

Yuzuk olcme aleti galiba bu dedigin ama baska ismi varsa bilmiyorum.s

tumblr_inline_n2pjd0dgUw1qdlkyg.gif

Sanirim disi belli olmayan ve sifre araciligi ile acilan bir tur gizli mesaj gonderme sisesinin adini soruyor. Hani eskiden denize sisenin icine mektup vs atilirdi ya onun konseptinde ama disi belli olmayan sifreli ile acilan bir sise.

Yani varya bu kadar yazabiliyor ancak belli ki arkadas azeri, ne var buyutecek yakistiramadim ayrica size yok ingilizce yok almanca. Boyle yorumlar yapip kiracaginiza sorusu hakkinda daha fazla detay isteyebilirssiniz. Yardimci olmayacaksiniz anlamiyorsaniz yorum yapmadan cikin. Zaten Mathilda sayesinde derdini anlamis olduk mak resin.
Illa bir girgir furyasi yapicaksiniz yazik.

@mak res maalesef sordugun seyin adini bilmiyorum uzgunum yardimci olamayacam sana.

ingilizcede gayet ciddiydim, herhangi bir dalga yok

yuzuk olcusu almak icin kullanilan bi aparat o:D

Sanirim disi belli olmayan ve sifre araciligi ile acilan bir tur gizli mesaj gonderme sisesinin adini soruyor. Hani eskiden denize sisenin icine mektup vs atilirdi ya onun konseptinde ama disi belli olmayan sifreli ile acilan bir sise.

evet

Size degil di lafim kusura bakmayin. The icindi kafa bulmasi hosuma gitmedi. Isim belirtmek istemedim ama cok ustune alinan oldu yanlis anlasilmak istemem.

fotografini gosterdigin sey aradigin sey mi?
gosterdigin fotograftaki sey malafa, yuzuk olcusu almak icin kullanilir.
senin anlatmak istedigin sey o degil bence.

Ama resimdeki malafaymis dediginin resmi yok o zaman .s bide neden lazim ki .s antin kuntin bi adi var bunun kesin cikmiyo cunku

tumblr_inline_n2pjd0dgUw1qdlkyg.gif

Geri