Eski sevgiliyle konuşmak aldatmak mıdır?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Aldatmak olmasa bile çok doğru olmayacaktır. Sevdiğiniz insana saygısızlık olacaktır…

Yani eee kemm küümm. Niye konuşuyon olm eski sevgilinle? Sayılır tabi. Sayılmasa bile sayılmaya doğru gidiyon demekki sen.

O kadar medeniyet gelmedi bana kusura bakmayın ama aldatmadır, kim yaparsa yapsın şerefsizliktir.​

Eski sevgilinizi eskide bırakamadıysanız bir zahmet yenisini yapmayın. Adı üstünde eski, eskide kalanla konuşulmaz. Kalmadıysa ve yenisi varsa bu daha büyük bir aldatmadır.

Saçmalama Klaus , tabikide arka planda 50 kişiyle konuşmuyorum

Şimdi efendim benim 3 istihkakım vardır. 2. şans, bazen 3. şans yahut 1. hal hatır ve 2. hal hatır. Ayrıldıktan sonra 3 defa yazarlar, ama şans verirler ama hal hatır, anan nasıl filan, bir şekilde ılık biraaa ııy nassın eysin?

Gıcıklığına aa halen ölmemişsin yazan var ya. Ayıp ya. Sen bu yaşantıya çoktan ölürdün sanıyordum, iyi bari..."

Kesin sevindi, sevinmez mi bee. -Otobüsün olayım Mülayim.

Eski sevgilim durmadan eski sevgililerinin isimlerinden bahsederdi. Ben de "tamam anladık iyi hatırlıyorsun ama yeter **Spam/Adversiting**" derdim. Bir gün yine böyle bir şeyden bahsetti ben de dayanamayıp "ne istiyorsun yavrum threesome`mı , yolunumu yapmaya çalışıyorsun anlamadım? o zaman ben de eski kız arkadaşımı çağırırım" dedim sonra surat astı gün boyunca..

Geri