Eski Sevgiliyle En Yakın Arkadaşın Çıkması

Konu sahibi son olarak 3939 gün önce görüldü
Güler geçerim. Alan razı veren razı napalım. :p

Benim arkadaş gay. O yüzden ısrar etmeleri bile bir şey ifade etmedi. Kötü durum olsa gerek... :T:

Saygı duyarım. Bu kişilik meselesidir. İnsanın en yakın arkadaşının eski sevgilisi ile çıkıyor olması kişinin her türlü dedikoduyu yada hareketi kabul etmiş olması demektir. Kendisine sorsan sevdiği için her şeyi göze aldım demesidir. :)

Eski sevgili ve eski arkadaş iyi ikili olurlar ama (:

Hayatta 2 çeşit insan var kaliteli insanlar ve kalitesiz insanlar. bu durum O 2 kişinin kalitesini ortaya koyar tek iyi tarafı söverken ayrı ayrı değilde birleştirip söversiniz :D

eski sevgili adı üstünde çıkabilirler sorun yok.

"Eski Sevgiliye En Yakın Arkadaşın Çakması " diye okuyanlar layk.

eski sevgilimle iç oğlanı'nın çıkması yani rezalete bakar mısınız 10/10luk bir rezalettt

ben bu durumda herhangi bir sakınca görmüyorum, kavat oluşum kaynaklı olabilir ancak bu böyle. isterse ben de ayarlayabilirim, yardımcı olurum ne de olsa en yakın arkadaşım.

eski sevgiliyle şöyle
eski sevgiliyle böyle
eski sevgilisine sıçayım

Şuraya bir kamyon arkası yazısı bırakayım
“Gözümden düşeni kimin tuttuğu umrumda olmaz”

O arkadaş senin en yakın arkadaşın değildir, sevgili sanıp günlerini belkide aylarını verdiğin insanda aslında sevgi/lin değildir.

bırakın insanlar mutlu olsun yauu ;d öyle biri arkadaşım olmaz sonrasında zati :)

Demek ki arkadaşlarımızı iyi seçmişiz, Şuana kadar hiç başıma gelmedi. Gelmemesi dileğiyle.

Karmayı da çileden çıkarmışsınız sjdk.
Karma çokayıp ancak haksız değilsin.

yabancıya gitmemiş olur ne güzel işte sonra o ayrılır, diğer arkadaşa paslarız çocuk aramızda döner durur fsjkfh
yek ya. ağzına sıcarım öyle arkadaşın. :liv:

Geri