Eski Sevgiliye Sayıp Sövmek

Konu sahibi son olarak 2852 gün önce görüldü
Bencede sebep?
Ya biseyler paylasiyorsun sonucta belki kisa zaman belki uzun zaman karsindako ne kadar kotu olursa olsun yani. Guzel gunlerin hatrina neden susamiyoruz.
Neden acitmaya calisiyoruz sozlerimizle. Tekrar kimse kimseyi istemez istesede eski buyu yakalanmaz. Bu kadar kirici olmamak dile sahip cikmak daha hos bence.

dogru bir sey degildir
en azindan kendine saygindan

Bugüne kadar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, ben de etmedim. Sadece biri "Sen nasıl müslümansın" dediydi. "böyle :karizma:" dedim

Ya ben iyiyim, ya da iyilere denk geldim. bilmiyom

Bugüne kadar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, ben de etmedim. Sadece biri "Sen nasıl müslümansın" dediydi. "böyle :karizma:" dedim

Ya ben iyiyim, ya da iyilere denk geldim. bilmiyom

Sen hayatta görüp görülebilecek en mükemmel erkek kişisisin Mami, sen kendin iyisin ondan ötürü. Yoksa bunu da bi ana mı yetiştirmiş la dediğimiz nice erkek cinsiyetli insan ırkı mevcut. : )

Ben daha agirlarini duydum bence bu cok insafli yaklasmis :)

Zaten kızmadım hiç.

Yalnız sövmek neymiş ya, elinden tutarken, öperken hiç sesi çıkmıyodu. Elini uzatmadın diye mi böyle oldu?
Biz insanlar bunu yapmıyoruz. Allah senin de karşına insan çıkarsın bundan sonra

giden değilde kalan hırsından dolayı sövüyor genelde yani en azından hepimiz bu sendromu yaşamışızdır ayrılmak isteyen "insana kararına saygım sonsuz bebişim iyiki ayrılmıssın ya mükemmel birisin sen" demez yada ayrıldıktan sonra bişiler onu hatırlatınca yada aklına düştüğünde

- ya saygıdeğer eski sevgilim diye bahsetmez

birde işin anılma boyutu var ayrılmanın nedenlerine ve kişilere göre "bazıları anılarıyla bazıları analarıyla hatırlanır"

Sayıp sövmek ne len?
Olum bağlantıyı koparma, hiç ummadığın bir yoklukta lazım olur. Öpüşürsün

küfür etmek benim tarzım değil, o yüzden saymam da sövmem de .p

birinizi eski sevgiliye gönderme yapan popüler laf koyma imzası kullanırken görürsem ozmn sorucam len...herkez romeo kesilmiş .d

Huyum değildir.
Ama aşkımı ilan etmekte geç kaldığım için kendime sayıp sövmüşlüğüm var :D

Notundibi: Ben küfürlerimi çok kuğul seçiyorum(geri zekalı, mal en sevdiklerim)

ne sövcem ya allahın kaşarına onun ben ebesini ..... sjfhs

şaka tabi, allah için eski sevgilimi çok seviyorum, allah mutlu etsin

ne sövcem ya allahın kaşarına onun ben ebesini ..... sjfhs

şaka tabi, allah için eski sevgilimi çok seviyorum, allah mutlu etsin

Sakamisin sen eski sevgilimi cok seviyorum allah mesut etsin nedir yani asigim seviyorum ama baskasiyla evlenip mesut olsunmu diyosun ne diyosun porsuukum:asd:

Geri