Eski Sevgiliye benzeyen yeni sevgili

Konu sahibi son olarak 3696 gün önce görüldü
Eski sevgiliye benzeyen yeni sevgili yapacaksam öncekini neden eskitiyorum :T:

Eski sevgiliye benzeyen yeni sevgili yapacaksam öncekini neden eskitiyorum :T:

ve sistem çöker :D

tumblr_inline_mkovtxiai01qz4rgp.gif

tumblr_mklbcdjZ8D1s6t1oio1_500.gif

tumblr_mkqsjltzOn1s6juyzo1_250.gif

tumblr_ml5gu6PzbM1rmlt5bo1_400.gif

tumblr_ml1zg1Qqxx1rasfwpo1_250.gif

tumblr_mkfu8sO8p11s1godxo1_500.gif

tumblr_mk8r0w3Wuc1rjxj9ko1_400.gif

tumblr_mk70v8snXv1qzqbm3o6_250.gif

Çok ilginç bir durum ancak sevdiği bir tip şekli olabilir :)

• Hehe
Tepkiler: ne
tek ortak noktaları "trip" tir sanırım , trip her beden dilinde aynıdır. bu durum eski odun sevgiliye benzeyen , şimdiki odun sevgiliylede orantılıdır. hepimiz zamanında brilerine tekme atıp , birileri tarafından kıçımıza tekme yemişlerden olabiliriz dünyanın herhangibir yerinde.. ama insan doğası birazda (genelde)kendi yaptıklarının geri dönen "tepkimesidir"
diğer teferruatımsı şeyler zaten milletce aynı içgüdüdür.

düşünsenize hepimiz aynı dizileri izliyoruz , hemen hemen aynı medyadan ve aynı programlardan etkileniyoruz , aynı heberleri izliyoruz aynı ülkede %85-90 oranında aile yapısında kavruluyoruz , illaki bazı şeyler benzicek farklı bir millettende olsa bazı şeyler , sevgili moduna girince aynıdır , sevgide böledir muhtemelen , ilişkinin ölçüsüde hep benzerlik göstericektir...

insan yapıları farklıdır , ama ülkede ilişkiler kopyaçekilerek yürütülebiliyor maalesef

Eskisi iyi olsa adı eski olmazdı. Yenide yenilik lazım… jfjfjjf

Görsel olarak mi huy olarak mi ?

Sevgilisini eski sevgilisine benzeten kişi kendisine hakaret ediyor ve bunun farkında bile değil.

Bu konuyu çok eleştiriyorlar da normal olan bu değil mi?

Diyelim ki ben kıvırcık saçlı etrafa neşe saçan eğlenceli, güleç ama bir o kadar da sakin soğuk kanlı kadınlardan hoşlanıyorum, ilgimi bu tip insanlar çekiyor. Hep bu tip insanlar bana çekici gelir yani.

Bu eski sevgiliyi unutamamak, başka bir bedende eskiyi aramak vs değil. Beğenileri zevkleri olan, ne istediğini bilen biri olmak bence.

Geri