kanka gerçekte aksi, lanet, volkan konak şarkısı gibi bir adamım girme o konuyaNe alakası var olm, sen efendi adamsın ama real icin diyorum ben.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanka gerçekte aksi, lanet, volkan konak şarkısı gibi bir adamım girme o konuyaNe alakası var olm, sen efendi adamsın ama real icin diyorum ben.
Jsjdjdkkd birak ulan. D hepimiz oyleyiz biraz.kanka gerçekte aksi, lanet, volkan konak şarkısı gibi bir adamım girme o konuya![]()
Olsun da reis dunya o kadar temiz degil. Arada onu hatirlatalim.Bırak da dünyada temiz insanlar da olsun.
bunu bilerek yazdım kadınlar p*ç seviyormuş lkhaldhasldJsjdjdkkd birak ulan. D hepimiz oyleyiz biraz.
Bilerek yazdigin belli oldundan sende siritio olm o pic olma mevzusu oyle degil. Dbunu bilerek yazdım kadınlar p*ç seviyormuş lkhaldhasld
beni ben bile bu kadar övmedim ne diyeceğimi bilemedim, allah razı olsunBilerek yazdigin belli oldundan sende siritio olm o pic olma mevzusu oyle degil. D
Sen guzel bi kardesimizssin, o tur sehir efsaneleri sapla samani bir birine karistiran erkeklerin yuruyus pankartı o kadar. D
Olsun da reis dunya o kadar temiz degil. Arada onu hatirlatalim.
bunu bilerek yazdım kadınlar p*ç seviyormuş lkhaldhasld
Kskdjjdkf mission impossible filminde mucevherleri koruyan lazer alarm sistemimisin be mubarek. DSen kirleteceksin sandım. Meğer uyandırıyormuşsun. Kusura bakma reis.
Kskdjjdkf mission impossible filminde mucevherleri koruyan lazer alarm sistemimisin be mubarek. D
Kral ya
Est, ne demek, hepimiz birbirimizi tanıdıkça fikir sahibi oluyoruz, ben zaten yeni üyeyimSenden tekrar özür diliyorum. Bir terbiyesizliğim olmuştu sana karşı. Hak etmediğine kesin kani oldum.
O iş öyle değil ama. Fırtınada yorulan her gemi bir liman arar. Hiçbir piç dikiş tutturamaz.
Bu sefer dalga geçmedim harbiden bak. Sen güzel bi abimizsin.Dalga geçerken sergilediğin yaratıcılığı ve yumuşaklığı seviyorum.
Bu sefer dalga geçmedim harbiden bak. Sen güzel bi abimizsin.
Bilemezsin. Aynı kaptan yemek yemeliyiz. Karşılıklı çay içmeliyiz. Beraber yola çıkmalıyız.
Çok sevdiğim Altay Subutay abim öyle derdi: "Bir insanı tanımak istiyorsan, yemek yiyeceksin, yolculuk edeceksin." Sene 2008.
Hepimiz bu dunya da yolcu degilmiyiz üstad.
Ağir bir boomer sohbeti edindik şu an, yolculuğa gerek kalmadan da bir ön görü olabilir dicem de.Zirvede kartal da bulunur yılanlar da ama biri sürünerek gider biri de süzülerek. Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir. Can cana.
Ağir bir boomer sohbeti edindik şu an, yolculuğa gerek kalmadan da bir ön görü olabilir dicem de.
Simdi ön görünun wikipediasini sericen. D
Ben fazla mesgul etmim seni hocam
www.instagram.com