Eski sevgiliye beddua

Konu sahibi son olarak 1023 gün önce görüldü
Yasattigini yasasin bende göreyim ozaman Rahatlikla ölebilirim
Icim BöYle asla sogumayacak serefsiz !

bunu bilerek yazdım kadınlar p*ç seviyormuş lkhaldhasld
Bilerek yazdigin belli oldundan sende siritio olm o pic olma mevzusu oyle degil. D
Sen guzel bi kardesimizssin, o tur sehir efsaneleri sapla samani bir birine karistiran erkeklerin yuruyus pankartı o kadar. D

Bilerek yazdigin belli oldundan sende siritio olm o pic olma mevzusu oyle degil. D
Sen guzel bi kardesimizssin, o tur sehir efsaneleri sapla samani bir birine karistiran erkeklerin yuruyus pankartı o kadar. D
beni ben bile bu kadar övmedim ne diyeceğimi bilemedim, allah razı olsun :D

bunu bilerek yazdım kadınlar p*ç seviyormuş lkhaldhasld

Senden tekrar özür diliyorum. Bir terbiyesizliğim olmuştu sana karşı. Hak etmediğine kesin kani oldum.

O iş öyle değil ama. Fırtınada yorulan her gemi bir liman arar. Hiçbir piç dikiş tutturamaz.

Senden tekrar özür diliyorum. Bir terbiyesizliğim olmuştu sana karşı. Hak etmediğine kesin kani oldum.

O iş öyle değil ama. Fırtınada yorulan her gemi bir liman arar. Hiçbir piç dikiş tutturamaz.
Est, ne demek, hepimiz birbirimizi tanıdıkça fikir sahibi oluyoruz, ben zaten yeni üyeyim :)

Bu sefer dalga geçmedim harbiden bak. Sen güzel bi abimizsin.

Bilemezsin. Aynı kaptan yemek yemeliyiz. Karşılıklı çay içmeliyiz. Beraber yola çıkmalıyız.

Çok sevdiğim Altay Subutay abim öyle derdi: "Bir insanı tanımak istiyorsan, yemek yiyeceksin, yolculuk edeceksin." Sene 2008.

Bilemezsin. Aynı kaptan yemek yemeliyiz. Karşılıklı çay içmeliyiz. Beraber yola çıkmalıyız.

Çok sevdiğim Altay Subutay abim öyle derdi: "Bir insanı tanımak istiyorsan, yemek yiyeceksin, yolculuk edeceksin." Sene 2008.

Hepimiz bu dunya da yolcu degilmiyiz üstad.

Zirvede kartal da bulunur yılanlar da ama biri sürünerek gider biri de süzülerek. Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir. Can cana.
Ağir bir boomer sohbeti edindik şu an, yolculuğa gerek kalmadan da bir ön görü olabilir dicem de.
Simdi ön görünun wikipediasini sericen. D
Ben fazla mesgul etmim seni hocam

Ağir bir boomer sohbeti edindik şu an, yolculuğa gerek kalmadan da bir ön görü olabilir dicem de.
Simdi ön görünun wikipediasini sericen. D
Ben fazla mesgul etmim seni hocam

Doğru kullandığın sürece sorun yok.

Elmayı tasvir ederken armut tarif edersen ve ikna olmazsan kaynaklar sunmak, sözlüklerden alıntılamak zorunda kalırım.

Görüşürüz.

Geri