Eski sevgiliye beddua

Konu sahibi son olarak 1023 gün önce görüldü
Eski sevgilinize hiç beddua ettiniz mi? Ben ettim. Ben genelde iletişim halinde olduğum ve görüştüğüm & görüşmediğim herkese aynı şeyi söylerim.

"Kim bana ne yaşattıysa iki katını yaşasın. Mutluluksa mutluluk, hüzünse hüzün, acıysa acı."

Mayıs ayında eski kız arkadaşımın beş yıllık evliliğini bitirdiğini öğrenmiştim. Bana helallik almak için yazmıştı...

Peki siz?

Eski sevgilinize beddua ettiniz mi? ya da genel bir tabirle

Buradan eski sevgiliye bir beddua bırakalım.

Beddua döner dolasir sahibini bulurmus o yuzden kimseye beddua etmeyin, sende etme @ArifÇ. :)

Ben askerlik zamani beddua etmistim birine ve tutmustu. Yillar sonra ise zamaninda yasadigimi baskasina yasattim. Pisman degilim. Bir daha olsa bir daha yaparim.

Ona beddua etsem egosunu kasmış olurum maalesef içimde tuttum nötr sessiz kalmak daha doğru gibi geliyor adi egoist kibirli pisliğin tekisin diyesim var ama iştee ........

Bir kere etmişştim hem onu hem beni buldu , bi karışıklık oldu orada ama anlayamadım ./

Eyvallah ama Haziran'da artık evde sürekli kaldığımdan mıdır nedir, efsane intikam alındı, Ezel'in senaryosu halt yemiş yani...
Postlarından huzun akiyor karsim her iltifatin altinda imzan olsa da.
Cok iyi niyetli olma karşim üzerler.

Aman kızar söylenir insan. Sonra başına bir şey gelse üzülürsün.

Eski... bak bu önemli eski.

Önüne bak. S..ir et.

acı bana ilham oluyor... hikayelerimi böyle yazabiliyorum :/
Yahu yine yaz ama dünya senin dusundugun kadar oyle cicek bocek mevzusunda degil agacim. Mericlikten cikmadin surece uzerler, anlamazlar seni, uzerler, berdus olursunnmm, nacindan olursunnnnnn

Çektiğim acı her ne olursa olsun hiç beddua etmedim. En nihayetinde ben o acıyı çekmişsem sonra onun yaşayacağı zorluk bana yaşattıklarını yok saymayacak. Bir başkasının mutsuzluğuyla mutlu olma düşüncesi dahi bana korkutucu geliyor. Ve dünyayı sırtımda kin ve öfke denilen yükü taşıyacak kadar ciddiye almıyorum.

Yahu yine yaz ama dünya senin dusundugun kadar oyle cicek bocek mevzusunda degil agacim. Mericlikten cikmadin surece uzerler, anlamazlar seni, uzerler, berdus olursunnmm, nacindan olursunnnnnn
o zaman ben melodramla çiçekli böcekli konuşmaktan vazgeçeyim.
yoksa Nihal'i harcayacaklar matmazel

Geri