Eski Sevgilisi Hakkında Kötü Konuşan Erkek

Konu sahibi son olarak 2988 gün önce görüldü
Genellikle ayrılan taraf kız olmuştur ve erkek sindirememiştir.Ona karşı içinde birşeylerin kalması muhtemeldir.

Gönül ister kimse konuşmasın ama şartlar bazen elvermiyor adamı dinden imandan çıkarıyor bazıları naparsın..

Kişi kendini ayrılırken belli eder, kişiliği oturmamış erkektir keza.

Kedi ciğer çekişmesi.ama sadece erkek veya sevgili ilişkilerine değil lafım. Her konuda her yok ayrılığında bu böyle.

Bir de sevgili olmadan kendini kızın sevgilisi sanıp sahiplenip sonra kız istemıyorum deyınce iftira atan kendince intikam aldığını sanan hastalıklı versiyonları vardır kı acilen tedavi olmalıdır

bide neyse hadi (:

rahatsız bu durum yapmayın gençler.

Birde bunun konuşup konuşup inkar edeni mevcut.
Şahsen bu konuda bir kere ağzım yandı.. Ama suç tamamen bendedir ve onu adam sanmamdadır, anlamam lazımdı..
Sizinle birlikteyken onun bunun hakkında konuşan, sizden ayrıldıktan sonrada sizin hakkınızda konuşurmuş, ben bunu öğrendim sayesinde.
Allah sabır versin hayatına girip çıkana, ne diyeyim.

Bakınız: Aslında ben kötü değilim, o kötü olduğu için ayrıldık tribinde olan erkek.
#dedikodusever.

erkek mi? hele bide dedikoducuysa cinsiyet değiştirmesi şart. yeni sevgili de yapsa eskiyi kurcalar durur.

Pislik bir erkek.

Tabii kız her türlü o*****luğu yapsın, aldatsın, kandırsın sonra konusu açılınca o***** deyince biz suçlu olalım. Oh ne güzel lan.

Burada kötüden ne anlaşıldığı oldukça önemlidir.
Olmayan birşeyin olmuş gibi anlatılması ''kötü''dür.
Olan birşeyin ise olduğu gibi anlatılması ise bir realitedir.
Söz gelimi aldatılırsınız. Beni aldattı dersiniz. Bu ''kötü'' bir şey değildir. Bir realitedir.
Ama bu olmadığı halde olmuş gibi lanse edilmesi ise ahlaksızlıktır.

Can Yücel, birgün yazdığı bir yazıdan ötürü mahkemelik olur. Adamın birine ''göt'' demiştir ve dediği kişi mahkemeye vermiştir.
Hakim sorar, neden öyle dedin diye?
Can Yücel cevap verir : ''Bizim memlekette göte göt derler hakim bey.''

Sevgililerken kiz baskasina verdiyse, adami aldattiysa demek ki.
Sadece arkasindan konusuyorsa oturup dua etsin.
Millet beynine kursunu sikiyo, esek cennetine yolluyo.

Geri