Eski sevgilinizle aynı ortamda bulunsanız selamlaşır mısınız, yüzüne bakmaz mısınız?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Eski sevgilinizle aynı ortamda bulunsanız selamlaşır mısınız, yüzüne bakmaz mısınız?

Allahın selamıdır. Selamlaşırım tabii ki.

Allahtan bağımsız olarak ;

Kavgasız/dövüşsüz/küslük olmaksızın
bitmiş bir ilişki ise ; Selamlaşırım, hal hatır sorarım. Biraz laflarız.

Mağaramdan erken çıktım.

Kavga/dövüş/küslük ile bitmiş bir ilişki ise ; içimizin soğuyacağı, kinimizin silineceği bir zaman geçmişse üstünden ; Selamlaşırım, hal hatır sorarım. Biraz laflarız.

Mağaramdan erken çıktım 2.

Saygı çerçevesinde bitmiş ise selam verilir tabiki
Bitmiş bile olsa bir zamanlar birbirinize vakit ayırmış güzel duygular yaşatmışsınız

Sevgili olmadan önce yabancı sıfatı vardı bittikten sonra da ne nefret ne bağ ne de bir duygu sadece yabancı ve fazlasına gerek yok

Tabii ki selamlaşırım, insan geçmişinden utanıyorsa ortada sorun vardır.

Nasıl ayrildigimiza ve nasıl karsilastigimiza gore degisirdi durum .

( Biraz medeniyetsizimdir )

Selamlaşırım. Neyse ki hiçbiri ile kötü ayrılmadım.

Bakmıyor gibi yapmıştım okul kantininde karşılaşmıştık ayrıldıktan sonra...
Ama benim havayı bi gör... Asla yani yüzüne bakmıyorum.... Arkadaşlarla gırgır şamata... Bu bana el falan yapıyor, üf git ya triplerindeyim....
Bir zaman sonra kalktım derse gidiyordum elimde telefon mesaj yazıyorum bi arkadaşa, pat diye çarpışmıştık....
Barışmıştık o gün...
O yüzden benim selam vermemem daha doğrudur.... Ya da selam versem barışmış olmayabilirdim de... Kafam karıştı.

@Aze 20 yıllık hikayeleri anlatma lütfen, okul diyorsun, kantin diyorsun.. son flört ve manitolardan bahset lütfen.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Ben arkadaş kalmam. Mecburiyet dışında asla konuşmam.

Hassas bir konu. Yanlış anlaşılabilir. Selâmımı kimseneden esirgemem tabi.

Ortama ve duruma bağlı. Göz göze geldiysek, kaçmamışsa benden, konuşma mesafesindeysek selam veririm.

Genelde bitiren kişiden yana sıkıntı olmaz ama terk edilen kişide süregelen bir duygu sertliği olabilir. Bu kin, nefret ve intikam duyguları olabilir. O yüzden eğer karşılıklı olarak saygı çerçevesinde bitirmiş isem de muhtemelen kendisine uzak bir yerde otururum. Neticede belki benim ya da kendisinin rahatsız olabileceği bir durum veya açıklama gereksinimi olabileceği bir durum olabilir. Bunların olmaması adına yine de uzak bir köşede otururum.
velevki kötü ayrılmışız olası bir denk gelmede görmezden gelirim uzak bir köşeye çekilirim akabinde kendisi mekandan çıkmazsa ben kısa süre içerisinde ayrılırım. Yine aynı sebeplerle belki benim ya da kendisinin rahatsız olabileceği bir durum veya açıklama gereksinimi olabileceği bir durum olabilir.

Geri