Eski sevgilinizi nasıl hatırlıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1420 gün önce görüldü
Ayrılmadık, Eylül 2019'da terk etti.
Severek ayrıldık.
Fikir, düşünce ve yiyecek farklılığımızdan dolayı...
Fikir, düşünceyi anladım da yiyecek farklılığı ne? O fare falan mı yiyordu uzak doğulular gibi? sklsj
Arif her seyin olay canım ya skljsks

Ben cok zor kabullenebilen bir insanim, sanirim ozellikle de yapilan yanlislari.
Kotu bir iliski yasadiysan, o insani iyi hatirlamiyorsun bu bir gercek. Ama bunu dillendirmiyorsun da sadece kendine nasihatlar verebiliyorsun.
(Gecmisindeki iliskilere b.k atan insanlardan hic hazzetmedim ben, surekli karsidakini suclayanlardan hele hic)

Hepsinin bana kattiklari olmustur illa ki, kendini sevmenin ne demek oldugunu boyle donemlerden sonra anliyorsun.
Kendini sevdikce de sonraki sevgilerin derinlesiyor. Insanlarin icindeki guzelliklerin kiymetini biliyorsun.
1-2si haric, guzel anilar biraktilar yine de bana. Anilarini kirletmeyen insanlarla karsilasin siz de, diger turlusu cok cirkin oluyor. (hem arkadas hem sevgili icin gecerli bu son soyledigim)

tam anlayamadim kactane sevgilin vardiki

canımı bitanemi tanımadan önce kendimden şüpheye düşüyordum. örneklerlen anlatacam ::)))) öğrenciyken ev arkadaşımla sorun yaşardım içimi rahatlatayım diyerekten anlatırdım lafımı bitirmeden ağzıma tıkardı SEN suçlusun derdi :))))))))) sankim ev arkadımlan asker arkadaşıydı köpeğin soyu :)))))))) kimlen bir sorun yaşadıysam hep ben suçluydum dinlemezdi sen sen sen , iyi oldu evet ben :)))) arabada bana biri bakardı baktığını bilmezdim bana sen bakıyon da sana bakıyolar derdi :))))))))))) ulan hep ben suçluysam hep ben kötüysem neden benleydin :)) erkeklerin nişanlımı tanımadan önce aşağılık pislik olduklarını düşünüyordum şuan çoğunun öyle olduğunu ve sadece bir kaç iyi adam kaldı diye düşünüyorum :))))) yaşanılan ve tarihte kalmış şeyler aklıma geldikçe o büyük egolarının altında kendine güvensizlik, aşağılık duygusu varmış ve güçlü kadınları aşağıya çekerek kendilerine bağlamaya çalıştıklarını ve birsürü şeyyyy ........... amağn kenar mahalle dilberiyle birlikte mesut bahtiyar olsunlar ruhuna el fatihaaa:))))))

Hiçbirini iyi hatırlamam :d hepsine yallah

• Kahkaha
Tepkiler: ne
İyi, neşeli, sevimli, sevgisini gösteren, herkesle iletişimi iyi olan, güzel gözleri olan hatta güzel seven birisiydi.
Bu mesajdan sonra bir buçuk yıl geçmiş. Bu sürede bir kere daha terk edildim.
Eski kız arkadaşımı nasıl hatırlıyorum?
Hemen arkadaşlarımla uyum sağlayan, sevgisini hem fiziksel hem sözel olarak ifade eden, gerçekten beni benden daha çok düşünen birisiydi.
Çok iyi bir insandı. Allah karşısına hep iyi insanlar çıkarttsın, selam ve dua ile

Çok hanım oldukça dürüst biri idi. Banada çok bağlı idi beni ömrümce kimse onun kadar sevmedi. Dilerim hep mutlu ol.
Oda bizde evlendik herkes mutlu olsun.

Son düzenleme:
Hic hatirlamiyorum ya alla alla ne garip zaten 2 tane falan oldu normal sanirim.

Geri