Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben bi 3-4 kez okudum anlayana kadar djxkdkfKonu sözel mantık sorusu olmuş. Hemen ösym’ye satalım… Algılamam 25-30 sn sürdü… skljsks
Pekala.Serçe nokta virgül kullanmayı öğren artık
Sadece bayanlara özel bir soruydu galibaEski sevgilim yeni sevgilimin kız kardeşine aşık olsa lezbiyen olurdu.
Sadece bayanlara özel bir soruydu galiba
sende böyle bir sonuca varıyorsun doğal olarak![]()
evet haklısın işte o yüzden sanırım bayanlara sorulmuş dedim:=)Evet soru bayanlara özel sorulmuş, zira erkek tarafından bakınca bu çıkıyor çünkü. Bir erkeğin eski sevgilisi bir kadın olduğuna göre e yeni sevgilisi de bir kadın olduğuna göre (ibne değilse) onun kız kardeşine aşık oluyorsa sonuç hemcinsinden hoşlanan biri ortaya çıkıyor.
Alfa olduğum doğrudur.@Lefty, bazen sigma kadın alfa kadın olduğunu düşünüyorum Jssjsjsjdj
Sezmiştim zaten :dAlfa olduğum doğrudur.![]()
Kişisel gelişimcilerin uydurduğu Alfa değil yalnız, doğrudan biyolojik Alfa.Sezmiştim zaten :d
Evrende birileri alfa olmalı bunun da sen olması mutlu etti beni kk duysa çay içmek ister SjsjsjsjKişisel gelişimcilerin uydurduğu Alfa değil yalnız, doğrudan biyolojik Alfa.![]()