Eski sevgiliniz yeni sevgilinizin kız kardeşine aşık olsa ve de aynı ortamda takılsanız yeni sevgilinizin kız kardeşini kıskanır mısınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Konu sözel mantık sorusu olmuş. Hemen ösym’ye satalım… Algılamam 25-30 sn sürdü… skljsks

eski sevgilim yeni sevgilimin kız kardeşine aşık oluyosa o zaman benim yeni sevgilim de eski sevgilimin erkek kardeşi mi oluyor...... şemasını çizebilir misiniz bu ilişkinin ben anlamadım.......

Sadece bayanlara özel bir soruydu galiba:D
sende böyle bir sonuca varıyorsun doğal olarak:P

Evet soru bayanlara özel sorulmuş, zira erkek tarafından bakınca bu çıkıyor çünkü. Bir erkeğin eski sevgilisi bir kadın olduğuna göre e yeni sevgilisi de bir kadın olduğuna göre (ibne değilse) onun kız kardeşine aşık oluyorsa sonuç hemcinsinden hoşlanan biri ortaya çıkıyor.

Evet soru bayanlara özel sorulmuş, zira erkek tarafından bakınca bu çıkıyor çünkü. Bir erkeğin eski sevgilisi bir kadın olduğuna göre e yeni sevgilisi de bir kadın olduğuna göre (ibne değilse) onun kız kardeşine aşık oluyorsa sonuç hemcinsinden hoşlanan biri ortaya çıkıyor.
evet haklısın işte o yüzden sanırım bayanlara sorulmuş dedim:=)

Sjsssjsjsjsjs bunada kahkaha attım

Neredeyse imkansız bir durum çünkü daha önce de açıklamıştım ve benim yakın çevremde, aynı erkeğe ya da kadına ilgi duyacak hiç kimse bulunmuyor.

Kıskançlık söz konusu olmaz ancak böyle bir davranış etik değil.

@Lefty, bazen sigma kadın alfa kadın olduğunu düşünüyorum Jssjsjsjdj

Ben mi soruyu yanlış algıladım yoksa soru mu yanlış soruldu?
Eski sevgilim(Kadın), yeni sevgilimin(Kadın) kız kardeşine(kadın) aşık olursa deniyor. Lezbiyenseler kıskanmam. Benim gibisini bulamadı gitti farklı cinse derim. :)

Geri