Eski sevgilinin yeni sevgilisine söylenebilecekler

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Her yeni sevgilinin eski olma potansiyeli illaki vardır, unutmamalı. =)
Çok tasvir etmediğim ve onaylamadığım bir durum olsada geçen çok yakın bir arkadaşım eski sevgilisinin yeni sevgilisine 'Elmayı ben yedim çöpü senin olsun' demişti, bu konu ona nazaran açılmıştır.
Bakınız: Eski sevgilinin yeni sevgilisine not.

Hiç etik değil.
İnsan geçmiş ilişkilerine saygı duymalı.Eski sevgilisinin yeni sevgilisine öğüt vererek Osho kesilen ablalarımız,abilerimiz çok ayıp,yapmayın öyle şeyler.Ayıplığını geçtim unutamadığınız konusunda da ele vermiş oluyorsunuz kendinizi : )

eski sevgiliyi düşüncen
yetmedi onun yeni sevgilisini düşüncen
o da yetmedi laf soylicen
şizofren miyim la ben .s

sen neymişsin be eski sevgili:T:
sabah akşam akılda yetmiyorsun forumlarda konu oluyorsun :T:

Bi kapat ac duzelir :D

Hiç işiniz mi yok? Eskisinin yenisine laf edeceksiniz? Eğer hâlâ aklınız eskideyse olabilir tabii. Allah mutlu etsin diyip geçin, tatavaya gerek yok.

kanka arada meme falan yapar ama aslında çok iyi bir kızdır.

İpini sıkı tut, gelmesin birdaha ;)

Sevgilisi yok bildiklerimin olanlara da mutluluklar diliyorum vazgeçtigim şeylerin kinini tutmam:p

Madem aramizda hersey bitti, ona veya yeni sevgilisine laf yetistirmeye gerek yok. Belki onlar mutlu olurlar, hatta evlenirler bile. Yeni sevgilisi onunla ilgili bilgi edinmek istiyorsa, kotulemeyeceksin. Hic karismayacaksin, bu konulara da girmeyeceksin.

Herkes kendi isine baksin, yeter.

ne biçin konular böyle
ayrıldıysan bitmiştir arkadaş
bide gidip yeni sahibiyle mi muhatap olacaz

İçimde kalan ukte yüzünden oluşan kini dökebileceğim bir başka konu daha. En sevdiğimden. Ljkhlj

Geri