Eski sevgilinin tuvalet terliği

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Benim eski sevgilim tuvalete kıyafetleri ile giremezdi, bu yüzden dışarıda tuvalete hiç girmiyordu.
Tuvalete gireceği zaman tamamen soyunurdu, bu yüzden tuvalet terliği kullanmazdı. Üstünde ne olursa yük gibi hissedip rahat yapamıyorum derdi............

o lastikli anam babam usulü kullanılan terlikleri aklıma düşüren bu başlığa ne denir ki

Bugün evi yerleştirirken eski sevgilimle yaptığımız besin piramidini buldum. İnanılmaz emek var. Ne kullanabiliyorum ne de atabiliyorum terlik olsa atardım ama :honk:

Anısı var diye giymeyin. ayak mantarına davetiye bunlar hep.

sonra anısı var diye mantarı da seversiniz, ağzınıza falan bulaşır, belki komple vücudunuzda eski sevgili ayak mantarı oluşur.
Yeni sevgilinize de bulaştırırsınız.
yapmayın.

kardeşim nasıl anısı var ya aynı tuvalette ikiniz bir terlige mi girdiniz naptınız

Buna da üzülmezsin hani romantik bir anısı olmaz diye düşünüyorum.

Ne alaka olum

Bornozu deseniz hadi neyse

• Kalp Gözler
Tepkiler: 0
Benim eski sevgilim tuvalete kıyafetleri ile giremezdi, bu yüzden dışarıda tuvalete hiç girmiyordu.
Tuvalete gireceği zaman tamamen soyunurdu, bu yüzden tuvalet terliği kullanmazdı. Üstünde ne olursa yük gibi hissedip rahat yapamıyorum derdi............

komik ama üzücü bir yandan. rahat tuvalet yapmak için erkek çocuklarında yaygındır tüm kıyafetleri çıkarmak ama işte sürekli bu konforu alışkanlık haline getirdiğinde, dışarıda yapamama gibi bir dezavantaj yaratmış.

Geri