Eski Sevgilinin Rüyalara Girmesi.

Konu sahibi son olarak 3612 gün önce görüldü
Tam onu unuttuğunuzu düşündüğünüz bir anda oldukça da hoş bir şekilde rüyanıza girmişse sabah kendinizi hafif bi depresyonun içinde bulabilirsiniz . Geri yatıp aynı rüyayı görmeyi deneyenler bile mevcuttur :heyoo:​

cok sukur ben hic gormedim ya hehe

Çok yaşadığım şey 3-4 gün etkisinden çıkamadığım şey..

dün gece başıma gelen olaydır. gelin olmuş gidiyordu bende el sallıyordum piyeeeh -_-

Uyanınca el telefona gider gider gelir. En sonunda ortak arkadaşlardan samimi olduğun birinden durumunu öğrenirsin. Sonrada olm sakın ona sana onu sorduğumu söyleme lan diye yalvarırsın. Adaletini öpeyim dünya.

duş aldırıo bazen o kısmı sıkıtı.

bilinciniin altini iyi temizliyememis

Giresi varmış girmiş onda da var bir hayır zaten bu devirde ne olsa hayır ve kaderden ibaret bu da öyle :T:

Hiç görmedim. Görsem rüyada öldürürüm sanırım :D

Yenisinin pek hit elde edememesi durumu.

Genelde annesi giriyor ruyama belli ki hala uzuyor onu.

Karabasan diye birşey varsa işte o'dur kesin.Yoksa salağın benim rüyama girmeye nasıl cesareti oluyor.

kesin beni öldürmek için giryodur ruyama.. ama ben onu öldürcem :)

Aradan günler geçer, haftalar geçer. Belki de o günden bu yana hiç konuşmamışsınızdır.
Ama dinlediğiniz bir şarkı, okuduğunuz bir kitap yada aklınıza gelen herhangi komik bir olay dahi hatırlatabilir ve eski anıları zihinlerde canlandırabilir. Bu onu sevmiş olduğunuzun göstergesidir ve istemsizce de olsa bilinç altınıza işler. Bunlar nedenlerdir. Rüya ise bunun sonuçlarından biri olabilir.

Fakat olaya sağduyulu yaklaşılmalı ve olağan karşılanıp hethangi bir aptallık yapılmaması kanaatindeyim. Neticede "aynı nehirde iki defa yıkanılmaz".

Ben derim bunu ama seviyorsan yine de sen bilirsin tabi.

Geri