Eski sevgilinin nişanlanması

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Az önce instagram da gördüm :) yakın arkadaşımla. İnsan vay anasına diyor resmen :nee:

İyi ki kurtuldum desem de ya o ben olsaydım diye insan düşünmüyor değil .

Aralarını bozarım, kızı tekrar tavlarım sonra nikah masasında hayır der kalkar giderim.

Daha ben görmedim galiba onlar beni görür :D

makarov stalk un dibine vururken xd

En sevdiğim iş stalktır. Şaka yapmıyorum instagram keşfette 2-3 saat kız aradıktan sonra ; Yavru alim mi seni ? Bende oradayım evet mercedes aynen amg evet 1800 cc aynen makas benim işim neyse alim mi seni ? Babam çağırırsa kaçıcam olsun kahve içeriz alim seni.

1 ay önce sözlendiğini gördüm twitter da mutlu olsunlar :D

Eskiye rağbet olsaydı ; bit pazarına nur yağardı.

3 eski erkek arkadaşım evlendi, ikisi geri boşandı.
Eğleniyorum bu durumda.

Sevgili olmayınca yorumda zor, ama üzülür insan sanırım..

Ne yapsın bir yere kadar bekliyor çevrenin baskısı da eklenince olması gereken bir şey.

sonuçta bir yere kadar yalnızlık çekecektir zamanı geldiğinde gidecektir
aile baskısı bunda büyük etmen her ne kadar zamanında çaba versen de değişmez bazı şeyler
ve en önemlisi kader böyledir.

evlen çocuk yap hayatını yaşa

Daha trajik ve komik olan evlenmesidir. 2 hafta önce onlardan biri, yıllar önce aynı evi dahi paylaştığım arkadaşımla evlendi. Balayı; maldivler.

Ortak arkadaşların çokluğu ve düğüne iştirak etmeme durumu müşkül hallere sokuyor insanı. Anlatsanız, anlatılmaz. Mutlu ol sofu.

Adı üstünde ESKİ. Eski sevgili nişanlanması da gayet doğal. Hatta eski eşin evlenmesi bile gayet doğal. O yüzden çok fazla takmamak lazım.

eski adi üstünde hic bisey hissetmezdim sanirim..
Hic eski sevgilim de yok iyi bisey buldum aldim :D

Ne yapacaktı? geçmişin yasını mı tutacaktı,yaşanmış bitmiş herkes kendi yoluna gitmiş.
Mutluluklar diler geçeriz

Geri