Eski Sevgilinin Hediyesini Kullanmak

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Hayatınıza az ve öz uzun vadeli insan sokun böyle dertleriniz olmaz.

Kullanışlı şeyler almaz ki hatunlar . Genelde çakmak , parfüm , gömlek bunun haricinde dayanıklı olarak saat alıyolar onlarında kordonu kopuyor falan . kısaca hiç kullanmak nasip olmadı :D

eski sevgilimi özledim

hangisi ?

Istemsiz aklima gelecegi icin kullanmadim.Alinan esyalarin ayrilik sonrasinda lafinin edilmesini de hic sevmem.Kisinin kendi bilecegi sey kullanip kullanmamak.Ama attim diyip karsisinda yada sosyal paylasim sitelerinde o hediye ile fotoğraf cektirip paylasmak da hos degil.

yüzük almıştı bitane ama 3 parmağıma olucak kalınlıklaydı nedir bu dedim büyük bir tamahkarlık ve hakkaniyetle "herzaman dik dursun" diye dedi vefalı bir kızdı baktıkça onu hatırlıyorum çok renkli biriydi

Kullanmıyorum. Benim için iyi anılar eğer iyilik kısmında kalsaydı eski sevgili sıfatını vermemiş olurdum.
Kimse de kullanıp vicdan rahatlatmasın.

Kullanmiyorum hicbirini. Kaldirdim gozumun goremeyecegi bi yere.

sevgili değil arkadş olun kullanın.

bir arkadaşım atkı örmüştü sağolsun hala kullanırım (:

Kızlar mı bu olayı abartıyor bilmiyorum ki altı üstü hediye. Yenisine söylemezsen işine yarayan bir şeyse kullanılır.

Abi kullanmayın ya

Her şeyini atmıştım. Ama bu seferkini atarmıyım bilmiyorum.

Hiç böyle derdim olmadi @Serdar

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hediye ettiği ayıcık duruyor. Ayıları çok sevdiğimden kızsam bile atamazdım. Hala eskitemediyseniz dert olur bu gibi şeyler tabii.

Geri