eski sevgilinin evlenmesi

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Başıma geldi ya bu durum hatta "ne takayım sana" demiştim yanlış anlaşılmıştım. :o

Hayır Yani Adam/kadın zaten evlenmiş, unutmak için de zaman gerek. Unutmak için başka bir yardım olamaz ki. Çok ağır basıyorsa o an kendinizi o evlendiği kadının/erkeğin yerine koyun ve düşünün. Hiç adil değil hala onu düşünmeniz bile. Bu dünya sadece ondan ibaret değil bakın herkes hayatını devam ettiriyor. Eskiye takılmayın, geleceğe odaklanın derim.

Etkilememeli ama şüphesiz etkileyecek.

la evlenmiş bi de sarışın olmuş :T: pek iplemediğim olay mutlu olsun :T:

Beraberken kafami yordugum yetmiyor gibi birde ayrilinca ne yaptigini yoramam.Ne hali varsa ...

Eski sevgililerin mutlaka bir gün başına gelecek durumdur. Çok takılmamak gereklidir ki bir gün o evlenen eski sevgili de nihayetinde sen olacaksın:p Ama tahminimce iç burkan durum şudur ki (arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum fena kırıcı olsa gerek); sen o adamla/kadınla 3-5 yıl beraber ol sonra 6 aydır birlikte olduğu kişiyle evlensin. Şimdi burda kişi kendini suçlamalı mı tebrik mi etmeli bilemedim:p

[DAILYMOTION]http://www.dailymotion.com/video/xi9zef_nikah-masasi-umit-besen-neseli-pazarlar_music[/DAILYMOTION]

tumblr_lu1gkcDQD91qju31b.jpg

Allah düşmanımın başına vermesin hele birde severken yapıyorsa bu işi Ümit Besen'den nikah masasını dinlersin her gece..1 kez başıma geldi unutması hayli zaman aldı..

Evlenip çoluk çocuğa karışan sevdiceklerimiz oldu :)
Hiçbirşey hissetmiyorsun.

Umrumda olmaz. Gecmise takili kalmak acizlikten baska birsey degildir.​

Henüz hiç birinin evlendiği görmedim : p

Evlenip mutlu olsunlar : p

oldu bı kere. evlenmeden uc gun once bıle hala vazgecebılırım havasındaydı. ustelık benı aldattıgı kısıyle evlendı. ve de benım sevdıgımdende ayrılıp bır daha kavusamama sebep oldu.sanırım fazla agırını yasattı bana.ama kın gutmedım ben ona.
neden demedım hıc. Allah'a bıraktım öbür dünyada o napacağını bilir..

Kısmet açıcıyım ben. Benden ayrılanlar evlenip de ayrılıyor.
Bugüne kadarki sevgililerimin %90 ı bu yöntemle evlendi.

Geri