Eski sevgilinin dogum gununu hatirlamak

Konu sahibi son olarak 232 gün önce görüldü
gömerim, tarihe:D
öğlen ne yediğini unutan insanım, bana çok ters:D

Yeni sevgilinin ilk yaş gününe kadar kesin unutulur

Konuyu açan die mi acaba
yeni üüyelik .p

unut yada unutma bi bka yaramıyor .d

Ya bu benim başıma çok geliyo her doğum günümde kutluyorlar sağ olsunlar jgjgk:D

Aile fertleri ve yakın birkaç arkadaş dışında kimsenin doğum günü aklımda kalmaz, kutlamayı da unutabilirim.

Abiminkini yıllarca unutup en abuk subuk kişininkini bile hatırladım. Önemsemek, değer vermek, başka bir tarihle bağlantı kurmak, duygusal bağ kurmak, vs... Hiçbiriyle ilgisi yok bunun. Saçmasapan bir durum.

Zeka derecem ve hafıza derinliğimin verdiği rahatsızlık.
Örnek 1 kere cevirdiğim numarayı bir daha asla unutmam ve asla kimsenın doğuım gununu adını yasını babasının mesleğinide unutmam.
sanki iyi bokmuş gibi.

Son düzenleme:
Karsimdaki kahvecinin dogum gununu ölsem unutmuyorum.( dukkanimi actigim gun gelmisti tam dogunumde actin yerim bi pastanizi artik he he diye :emoji_face_palm: )
Kardeslerimkini hep karistiriyorum , tarihlere cok anlam yuklememek gerek .

Hafızamda (gereksiz ) kimsenin tarihi yok

Ben kendi doğum gününü unutmuş adamım, hatırlamam.
Mevcut sevgiliyi de hatırlamam bu arada.

Hayatta 2 kişinin doğum gününü biliyorum ve unutmuyorum.

Ağabeyimin 4 Ağustos, -babamın-annemin şu an sor bilmiyorum. Biri Mart biri Şubat ama hangi gün?-

Bir de çok eski bir hanımefendi vardı, rahat 15 senesi var. O da, Zafer Bayramı'ndan bir gün sonra doğduğu için, yer etmiş öyle.

Başka bilmem. Önemsemem de zaten. Kendi DG kutlanmasını da sevmem.

yer ettiği için değil de hatırlaması olay olduğu içindir belki adam 1 ocak doğumlu napiyim şimdi o gün geldiğinde aha o doğmuştu demiyorum tabii ama unutmamışım da alojdskdjalksd

Geri