Eski sevgilinin başkasıyla evlenmesi.

Konu sahibi son olarak 923 gün önce görüldü
Eski sevgilinin başkasıyla evlenmesi.

Bir taraf hala deli gibi seviyorsa ve karşı taraf başkasıyla evlenmişse seven tarafa her onsuz doğan güneş ölüm gibi gelir..
Uzun zaman acısıyla kalır .
Kimisi hiç evlenmez , başkasını sevemez.
Kimisi bir kaç sene sonra hayatına birinin girmesine izin verir.
Zor bir durumdur hala seviyorsan..

Başlığa göre gayet normal durum seni mi bekleyecek :D şahsen ben olsam bende evlenir eski sevgililerimin gözünün içine sokarim görsünler diye:D

Adı üstünde eski.
Bu kadar çok takılıyorsanız eskimemiştir.

Eski yi bırak yeniye bak napsin ömür boyu bekar mi kalsın

eskimiş gitmiş banane naparsa yapsın
gram üzülüceğimi sanmıyorum

önce kankalarımla whatsapp grubumuzda fotoğraflarını paylaşıp "bu kızla mı evlenmiş salak" temalı mesajlar yazıp saydırarak içimi rahatlatırım.
devam eden günlerde de sosyal medyada demet akalınımsı "çok mutluyum, neler kaçırdın gör" temalı paylaşımlarımı gözüne sokar terapimi tamamlarım.

Ozamanlara bakinca geberiyordum onsuzluktan hatta cok uzulmustum ama simdi bakıyorum güzeller guzeli bir eşi var dunya tatlısı bir kızı var.Demek ki cok sevmemisim kızına kadar sevdiysem.p Diger yönden kin tutamıyorum ben.Herkes nasibindekiyle mutlu olur.

3 tanesi benden sonra evlendi. Biri geri boşandı. Birinin eşi hamile, birinin çocuğu oldu hepsinde şiddetli geçimsizlik var.p
Başlarda üzülüyorsun sonra geçiyor.

çıldırırım kahrederim , hayatımı mahvederim bu şehirde durmaz gideriiiim gelin olduğun gece

[YOUTUBE]L_Y_fjgPKaU[/YOUTUBE]​

Hangi durumda ve anda aklına düşeceğim ahlufwjlskym
beni düşününce yüzünde nasıl bir gülümseme olacak , belki nefret mi

Öldüğünü duymak daha koyardı. Mutluluklar dilerim.

Rabbim mutlu etsin diyebilir miyim acabaaaa

Bak iyi ki aklima getirdiniz. Benimle degil iken kiminle beraberdi, hala o kadin kendisini seviyor mu yada artik hayatina mi bakiyor, gelmisini gecmisini bilmem gerekiyor ki, ona gore davranayim. Simdi yarin ebir gun harbiden eski sevgilisi bizim resmimizi arkadaslarina gosterip ya guluyordur yada kotuluyordur. Tukururum ha.

biri nişanlandıydı o biraz düşündürdü bir kaç dakika sonra amaan dedim devam ettim :D

Adam benle mutlu olamamış bari baskasıyla olsun , mutluluklar :p

Ben eski sevgililerini takip etmiyorum büyük bir ihtimalle evlendiğinden haberim olmaz.ha olurda gözüme sokulurhaberim olursa mutlu olsun kafada ve kalpte bitmiş zaten.

Geri