Eski sevgilinin aptal olduğunu fark etmek

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü
Benimle sevgiliyken aptal olmuş olamaz, ayrıldıktan sonra olmuştur ne olduysa. :umursama:

Sevgiliyken farkedemeyip eski olduğu zaman farkedebildiyse, aptalın kimin olduğunun bir kere daha tartışılması gereken hadise.

Eskiyse beni ilgilendirmez benden ayrılınca aptallaşmış demek ki:p

Zeki olsaydı beni kaybetmezdi bi kere :D

Eski sevgili cümlesindeki 'eski' sıfatından doğan bir 'aptal' sıfatı olmasın bu. =)

"Sensiz yaşayamam" cümlesini söylediğin an ile aptal olduğunu anladığın an arasındaki zaman diliminde ne halt yedin diye sormak gerekir.

eski olduğuna alıştırmak için kendimize söylediğimiz bir yalan olduğunu düşünüyorum

Böyle bir kabul aynı zamanda kişinin kendisinin gerizekalı olduğunu tanımlar.

Sen o eski mücella yaratıkla sevişecek, koklaşacak, 1000 durum paylaşacaksın ve o seni birgün terk ettiğinde yahut ortaklaşa kararla ayrıldığında, günler, haftalar sonrasında onun hakkında, onun bir aptal olduğuna kanaat getireceksin...

Böyle düşünenler var mı aramızda?

O halde, sen s.ktir git gündelik münasebetler yaşa, aşk sana göre değil, insan eski sevgililerini her zaman yâd etmeli ve onlarla yaşadıklarına memnun olmalı. Sokayım böyle düşünenlerin sevgi anlayışına.

hepimiz zamanında birilerinin kıçına tekme atıp birileri tarafından kıçımıza tekme yemişizdir , konu ilişki olunca aptallaşıor insanlar ,

bknz: ciğer hakkında kankisine "mındardı olm zaten ondan yemedim uzanamadımdan değil" die çöp karıştırırken kafa ütüleyen kedi

Saygı her yerde gecerlidir

Ayrılıncaya kadar farkemediyse kim aptal tartışılır.

Bütün eski sevgililer aptal değil midir zaten.

Aptal değil "Nasip değilmiş " diyeceksin.Ne kadar cirkin bir söz ''Aptal'' :T:

Bknz: Kendinin ne kadar aptal olduğunu fark etmek.

Kişinin kendi aptallığını farkedememek.

doğum günümde fark ettiğim durum, aslında aptal olan benmişim. cidden. harbi çok salakmışım. ben okumam. teşekkürler .s.s

bi parasız fakir bi de aptal semem :)))

Geri