-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Manitaya burger king ısmarladıktan sonra benDonuma kadar söğüşledi. Memnun kalmıştır sanıyorum. Belki az bulmuştur.
Benimki bir Kawasaki 500 GS parası artı şirketin kasasından borç aldırdı götürdü. Tam takır bıraktı.Manitaya burger king ısmarladıktan sonra ben
Araba mı o anlamadımBenimki bir Kawasaki 500 GS parası artı şirketin kasasından borç aldırdı götürdü. Tam takır bıraktı.
Kawasaki'yi nasıl bilmezsin?Araba mı o anlamadım
İyi de eski sevgili değil ki dolandırıcıya denk gelmişsin
Araba sandım ne bileyim...Kawasaki'yi nasıl bilmezsin?
En bilinen Motor markalarından biri.
Tecrübe edinmiş oldum. Başka birini bulmamış olsaydı canım feda olsun derdim.
Harcadı gönlünce.Araba sandım ne bileyim...
Geçmiş olsun ismail. Ama dolandırılmışsın sen bu başka birine gitmese feda olsun diyeceğin bi şey değil....
Parayı alıp mı başkasına gitti
Çalıştığım şirket.Bu İsmail berber değil miydi, şirket falan diyor.
adam berber şirketinde işte konu bu mu şu an...Bu İsmail berber değil miydi, şirket falan diyor.
Beraberlik çıraklık ile başlar, sonradan berber olunmaz, ne şirketi..adam berber şirketinde işte konu bu mu şu an...
ismail de dolandırıcı o zaman bu hesaba göre.Beraberlik çıraklık ile başlar, sonradan berber olunmaz, ne şirketi..
Ne demek, insan karısını değiştirir ama ölüm dışında berberi değiştirmez.Berber olmakta ne var?
Saç kesiyorsun, o kadar. Bahşiş vereceğini bildiğin müşteriye masaj da yaparsın.
Ben de melnur'u çok traşlamak isterdim ama gelmiyor. Şans bana hiç gülmüyor.Ne demek, insan karısını değiştirir ama ölüm dışında berberi değiştirmez.
Berber var berber var ayrıca, geçen hafta Portekizli bir oyuncunun berberi, Portekiz'den geldi tıraş yaptı gitti..