eski sevgilimi nasıl bulurum?

Konu sahibi son olarak 3654 gün önce görüldü
Selam. Tanıdığım insanlara bu durumu anlatmak istemediğim için, tanımadığım insanlarla derdimi rahatça paylasabilecegim için buraya üye oldum. Direkt durumumu anlatıyorum, önemseyip okur ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bundan aylar önce bir kız ile konusuyordum. Adı Eda. Kızın güzelliği dikkatimi çekmişti ama bana uygun olduğunu düşünmüyordum, bunu ahlaki yönden algilamayin. Kız biraz ergen gibiydi. Böyle ünlü harfleri falan yazmazdi. Bazen cümlelerin sonuna a.. küfürü eklerdi. Bir de bir çok konuda bilgi sahibi değildi. Bunlar uygun olmaması için sebep mi diyorsanız evet çok büyük sebep benim için arkadaşlar. O kızla konuşurken biri ile daha tanıştım bu kızın tam zıttiydi. Adı Zeynep. En çok dikkat ettiğim şey olan Türkçeyi çok güzel konuşuyor ve yazıyordu. Ergenlikten arınmıstı :d. Zaten öğretmendi kendisi. Çok hanim hanimcik bir kızdı. Bu da güzel bir kızdı ama benim kriterlerime uymuyordu ve aşırı duygusaldi. Ondan olsa gerek bana çok baglandi. Ben de en baştan diğeri ile baglantimi kesip bu kızın benim için doğru kişi olduğunu düşündüm. Ama çok kıskanç olduğu için sürekli tartışma yaşadık ve en sonunda kötü bir şekilde ayrıldık. Çok kötü hem de. Bayagi üzdüm kendisini, şimdi düşünüyorum da kız tabi kıskanacak heralde diyorum. Sonra diğerine donus yaptım onun da g.tu kalktı "bak geri geldin" havasında bayagi çektirdi bana. Olmadı. İyiki de olmadı. O an bir kız için biraktiysam bu kızı gerçekten yakın bulmamisım demek ki. Belki güzelliği ilgimi çekmişti ama onun da benim alanım da onemsedigim şeylerin önüne geçemeyeceğini farkettim. Şimdi Zeynep'e hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Komple silmiş her yerden kendisini ne instagram ne facebook ne telefon numarasi. Tamamen çıktı gitti hayatımdan. Ayrıldığımız zaman benim için çok cabalamisti. Ne kadar güçsüz bir kız diye dalga gecmistim. Benim için çabalayan biri hakkında böyle düşünecek kadar nasıl kötü olabildim bilmiyorum. Kaçan kovalanir diye bir söz var benim de g.tüm kalktı sanırım. Ama ona ulaşmak istiyorum. Ve ortak hiç bir arkadaşımız yok sizce ne yapabilirim?

Benzerkonular:
Eski sevgili nasıl bulunur
Eski sevgilinin numarasını bulma
Faceden eski sevgili bulma

Bence de patlat. Fena akıcı bir anlatım yapmışım.

ahaha Güzel yazmışın :D

Birini bırakıp birine gitmişin sonra onu bırakıp eskisine dönmüşsün oda olmamıyınca tekrar diğerine dönmeye çalışırken engellemiş seni ? anladıysam böyle napıon la sen manyak amaç ne :D bence 2 sinide bırak yeni ufuklara yelken aç

Bu saatten geri seni sevmesi imkansız gibi bir şey. Sen çok kötü davranmışsın kıza karşı, çok bencilce ve kaba. .

Grifikir Zeynep'ten en azından özür dilemek istiyorum olmasa bile. Çok iyi niyetli biriydi, keşke aramızdaki sorunlara neden olabilen her şeyi ortadan kaldırsaydim.
Evanescence evet olmaz artık biliyorum. Zaten ağır kelimeler ettik birbirimize ve bir anda çektim kendimi kendisinden. Üzülmesi de çok doğal. En kötüsü de dalga geçtim. İş yerinden arkadaşlarıma bile dalga geçerek anlattım benim için cabalamasini. Şimdi çözüm bulamıyorum. O da ağır kelimeler kullandı bana karşı ama sinirinden yapması doğal. Kimseye kotuledigini hiç duymadım. Sadece çekti gitti.

Ulan tas devri ne guzelmis kizdan hoslandinmi tut sacindan surukle magaraya gencler cok cekiyo herifdeki derde baksana yazik vala yazik

Tek derdim bu olsun da yine de dert işte. Bir kızın hakkına girdim. Eda'yı bıraktığım zaman sadece bana saydırmısti. Zeynep ise çok çabaladı çok üzüldü. Ciddi planlar yapmıştım onunla evlilik falan. Aileme bahsetmiştim. Böyle alıştırdım sonra bir anda bıraktım. Öneri de bulunan herkese çok teşekkür ederim.

Keşke kırmadan önce kıymetini bilseymişsin. Bence bundan sonra önüne bakmalısın. Geri seveceğini sanmıyorum o kızın seni.

Giden gitmis.. Onemli olan bundan sonrasi icin boye cirkince hatalar yapmaman.

Bakamiyorum sürekli o geliyor aklıma. Geçen gün babam ' söyle hanim hanimcik bir öğretmen ile evlensen ne güzel olur' falan dediğinde bir tuhaf hissettim. Ben belki de her konuşmayı ona bağlamak istiyorum bilmiyorum. Sürekli konusmalarimiz geliyor aklıma. Yaptığı şakalar. Bir yere giderken hemen haber vermesi. Boş olduğu an beni araması. En çok da o güzel gözlerini özlüyorum. Evet asla böyle bir hata yapmayacağım. Onu nasıl unuturum bilmiyorum. İnşallah unuturum.

Teşekkürler ulaşmam için bir care yok anladıgım kadarıyla.

Kanka yorum yapasım geldi. Eskiden olsa görücü usulü evlenilir iki tarafta herşeyi kabul ederek bir yuva kurarlardı. Şimdilerde bir flört dönemi ardından birbirini tanıma onun ardından bi sözlülük dönemi falan filan uzayıp gidiyo. E haliyle bu dönemlerde kızda erkekde birbirlerine olabildiğince güzel görünüp güzel davranıyorlar. Bir nevi ömürlük yaşayacakları şeyleri orada bitiriyorlar. Sonra vay sen kıskançsın vay sen şöylesin böylesin demeye başlıyolar. Siz birbirinizden sıkılmış bahane yaratıp ayrılmışsınız. Ha işin bide şu boyutu var karşim daldan dala daldan dala yaparsan öyle dalı kırar kıçının üstüne oturursun.

Parmağını kestiğini düşün. İlk kesişinde kan akar iyide acıtır. Sonra zamanla kabuk bağlar acısı geçer ama bu seferde izi kalır. O ize baktığında nasıl kestiğini hatırlarsın. Bu da öyle, zamanla acın dinecek alışacaksın ama malesef izi kalacak.

Dipnot: Kızı aramaya kalkma isterse o seni zaten bulur.

Benden sana abi tavsiyesi özel hayatını sanal ortamda bu denli yaşama. Klavye ve ekran karşısında bir çok duygu ve değer aktarılamaz. Bir insanın gözlerinin içine bakmadan, kalp atışlarını hissetmeden ne umut ver nede umutlan. Kabul ediyorum sanal alemde bir tanışma ortamıdır ama özelini yaşamaya başlarsan kendini bile tanıyamaz hale gelirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maşallah..
Daha iyisini bulana kadar en iyisi sensin teoremi uyguluyorsun demekki ilişkilerinde..Yazık

Kız adına üzüldüm eminim oda üzülmüştür ama atlatmıştır da.
Sen yeterince bencil ve düşüncesiz davranmışsın kendinde farkındasın zaten. Benim en sevdiğim olay şu pişman olup geri dönmek isteyişleriniz çok eğleniyorum.

Bana kalırsa ikisini de sevmemişsiniz. Kendi düşüncelerinizi sağlamlaştırmanızı dilerim.
Ayrıca ikisinin de hayatına bir daha girmeyi denemeyin, bırakın sizi geride bırakmışken buna devam etsinler.
Ha eğer amacınız tekrar hayatına girip ego tatmin etmek değilse.

Hata yaptığımın ve benim için cabalayıp üzülen birinin canını yaktigimin farkındayım. Bu durumu düzeltmek istedim sadece. Zeynep'in bana ulasacagini sanmıyorum. Çünkü o kız ile görüşmeye başladığımı da biliyordu ayrılırken. Numara mi falan silmistir muhakkak. Bir kızın hiç bir sosyal ağı olmaz mı ya bu devirde ne instagram ne fb ne twitter kullanıyor. Tek çarem çalıştığı okula gitmek. Direkt yüz yüze de gelemem. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün kesin olarak bitirdim artık, buraya kadarmis.

Geri