Eski Sevgiliden Gelen Dugun Davetiyesi

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
İnsan huzunleniyor düşünün birşey yasiyorsun bir takim mazin var.birde bakıyorsunuz başkasıyla evleniyor.uyurken aklına geliyor gözlerin doluyo.
Kimseye kendini ifade edemiyorsun.

Edit: Gerçi ben eski sevgilimin dugununde halay çekip çeyrek altın takmış biriyim :D

Bana gelmişti ama sevgili değildik karşı taraf bana aşıktı yıllarca ona aşık olmamı bekledi çok sevdi ama olmayınca olmuyor:) şimdi evli mutlu çocuklu:=) Allah hep güzellikler sunsun hayatına çok düzgün biriydi.

eski sevgilim böyle bir manyaklık yapsa ne kaybettiğini bir kez daha anlasın diye en güzel abiyemle 32 saat pistte halay çekerim... umarım nikahı önceden kıymış olurlar zira barbara palvin olarak oraya giriş yaptığımda evet demeyi unutabilir.....

Peki duygulandinmi yani istemsizcede olsa bir huzunlenme oldumu
Bana gelmişti ama sevgili değildik karşı taraf bana aşıktı yıllarca ona aşık olmamı bekledi çok sevdi ama olmayınca olmuyor:) şimdi evli mutlu çocuklu:=) Allah hep güzellikler sunsun hayatına çok düzgün biriydi.

Bizim ortak arkadaşlarımız vardı.davetiye yollamış neyse gittim .Taki merasimi yapılınca goz göze geldik 'Gelinin Arkadaşından Bir Çeyrek Altın ' 'Anonsu Geldiğinde Başını öne eğmişti

Simdi bir kizi varmis :p
Tabiki de çünkü çok iyiydi aramız Yasin ile ve en zor zamanlarımda hep yanımda olmuş biri kendisi hem hüzünlendim hem mutlu oldum adına.

- Neyin olarak geliyim sedef? Anan olarak mı?

Bizim ortak arkadaşlarımız vardı.davetiye yollamış neyse gittim .Taki merasimi yapılınca goz göze geldik 'Gelinin Arkadaşından Bir Çeyrek Altın ' 'Anonsu Geldiğinde Başını öne eğmişti

Simdi bir kizi varmis :p
Konuyla alakasız ama altın geçmiş Ben evlenince adana burması takarsın artık:D

Eski sevgili neden düğün davetiyesi gönderir ki , çok saçma
Nötr olsam bile ona karşı göndermem, gönderirse de aynen stokholm gibi rulo yapıp iade ederim, içine günün anlam ve önemini anlatan eşsiz bir resim çizerek .p
A aaa, ne asap bozucu bir şey .p

Geri