Eski Sevgiliden Arkadaş, Arkadaştan Sevgili Olur mu:D??

Konu sahibi son olarak 2754 gün önce görüldü
Benim pek hoşlaşmadığım ve tercşh etmedğim bir durum. Genel anlamda bakacak olursak ilişkinin nasıl bittiği önemli bir durum olmalı. Arkadaştan sevgili olma durumuna karşıyım.
Kamu Spotu : At gibi gidenin it gibi geri döndüğü durumlardan sakınınız.

Eski sevgiliden arkadaş olmaz , arkadaştan sevgili olur mu ? belki bir ihtimal.Ne bileyim.

arkadaştan sevgili olur zaten :p tanışır tanışmaz sevgili nasıl olunacak :asd:

he panpa yada kardeşim dediğinden kesinlikle olmamalı. tanıyorum öylelerini dün kardeşim derken bugün aşkitom diyolar midesizler :T:

Arkadastan sevgili olurda

Sevgiliden arkadas zor.

eski sevgiliden arkadaş olmaz ama arkadaştan çok güzel sevgili olabilir

Eski sevgiliden arkadaş olmaz, arkadaştan sevgili olabilir

Eski sevgiliden arkadaş olabilir ama arkadaştan sevgili olayı biraz karışık. Olur mu olmamalı gibi ama olabilir de yani. Gönül bu ota da konabilir kamkiye de malesef.

olsun hadi sizi mi kırcam
saat kaç olmuş zaten
baya olmuş ya

kayınvalidenin damatla oynaştıgı bir memleket burası, herkes herkesle herşey olabilir.

Eski sevgiliden arkadaş olması için sıfır noktasına gelinmiş olmalı sanırım. Herşeyi unutmuş , ottan bktan bir birine laf sokulmaksızın hafızanızı kaybetmiş olmanız lazım.
Yada mükemmel derecede mantık insanı olmalısınız , hani asla ağlayamadığı için yüzünü döken tiplerden.
Yada zaten hiç olamamış olmanız lazım. Hani öyle sanmışsınız ama aslında değilmişsiniz olmanız lazım.

Nereden bakarsak bakalım arkadaş tanımı ve ilişki kavramları bir sürü alternatif evrene bölünüyor. Üşendiğim için en belirgin olan senaryoyu yazdım. Daha fazla uzatmayacağım.

Geri