Eski Sevgiliden Arkadaş, Arkadaştan Sevgili Olur mu:D??

Konu sahibi son olarak 2757 gün önce görüldü
Şimdi konu Eski sevgiliyle arkadaş kalınır mı kalınmaz mı?
İkinci Konu arkadaşlık sonrdan aşka dönüşür mü? Olurmu olursa nasıl olur ne olur ne olmaz:D

Hiçbirindende olmaz :D

Eski sevgiliden arkadaş kesinlikle olmaz, memlkette arkadaşmı kalmadı :D
Ama arkadaştan sevgili olurmu örnekleri görülsede bana göre oda olmaz; çünkü o aura elektirik ilk basta olmalı sonradan nasıl olur..
Olmaz olmazda olmıycagı karsıdakine nasıl anlatılır.?

Şimdi konu Eski sevgiliyle arkadaş kalınır mı kalınmaz mı?

Bence Kalınır.Bu 2 insanın İradesine bağlı. Eski sevgiliden çokta güzel dost olur. Tamamen istemeye bağLı .

İkinci Konu arkadaşlık sonrdan aşka dönüşür mü? Olurmu olursa nasıl olur ne olur ne olmaz:D

Zaten Önce arkadşın olur daha yakınlaşırısn kanka statusune girer vs bir bakmışsın sevgili olmuşsunuz. Aşk illede bir bakışta bağlanmak değildir ilk görüşte elektirik olayı yok . Çok yakın ardakaşı ile sevgili olan büssürü insan tanıyorum. onu geç kız çocuğa Abi diyordu sonra bir bakıyorum evlenmişler. Boyle şeyler çok. bu yüzden yanılıyorsunuz kızlar her ikiside olur ;)

eski sevgiliden arkadas bile olsa eski tadi kalmaz sogukluk olur arada

Beyler Odunu Anlamadıysanız İşte O Benim Sorularınızı Alıyım :D :D

eski sevgiliden arkadaş pek olmaz çok nadirdir bende olmasıda çünkü onunla bir mazin vardır baktıkça ona yada konuştukça yada geçtiğin gezdiğin yerleri gördükçe anılar canlanır ve sen onu başkasıyla gördükçe duyguların alt üst felan olur duygu karmaşası yaşarsın bence bu yüzden olmaz
fakat arkadaştan sevgili konusuna gelirsek o olur bence
çünkü bir insanı tanımadan sevemezsin ben asla inanmam buna fakat bir insanı zaten arkadaş olmadan tanıyamazsın ki bu yüzden önce arkadaşlık zaten olmalıdır zamanla bu arkadaşlık ortak yönlerinin zevklerinizin görüş ve düşüncelerinizin aynı yada birbirine yakın olması gibi nedenlerle birbirinize bağlanmış olmanız durumuna denilmezmi aşk die
sonra bir bakmışsın sen ona bağlanmışsın işte o an anlarsın aşık olduğunu
yani önce arkadaşlık olmalıdır benim felsefem bu
asla 3 günlük aşklara inanmam inanmadımda ilerisini de Allah bilir :)

Arkadaşınız olan biriyle zaman ve şartlar neticesinde sevgili olunabilir ama eski sevgili ile arkadaş kalmak zordur. Ne kadar denenirse denensin sevgili olunan dönemlerden kalma anılar aklı meşgul eder. 'Şöyle yapmıştık.' , 'Şunu demiştin.' gibi cümleler ister istemez dökülür.

eski sevgiliyle saygi bitmemishse arkadas kalina biliniyor

Benim en uzun ilişkim en yakın arkadaşımla başlamıştı o yüzden o oluyor ...

Eski sevgiliden arkadaşta olur yani benim öyle cok sevmediğim hatta sevmekte değil sadece etkilenip çıktıgım kişiler şuan arkadaşım bilmiyorum bu insanın rahatlığına baglı birazda

Arkadaştan sevgili olur tabiki de.
Sevgiliden arkadaş ı ıhh olmaz! :o​

İlkokulda öğretmenimiz toplama işlemini öğretirken elma ile armutu toplayamazsınız demişti. Bu da öyle bir şey elma iken armut yapmak var arkadaşı veya tam tersi. Zorlamamak lazım.

Kişilere göre değişecek durumlar bunlar.

Kendi adıma cevap verecek olursam tümüne hayır diyorum. Olmaz, olamam yani..

Oluyor da olmaması lazım.Çünkü sonuç genelde koca bir fiyasko.
Arkadaş arkadaşlığını bilsin,sevgili de sevgiliyken sevgili olduğunu bilsin.Eskidiğinde arkadaş olmak için mücadele etmesin. Herşey vaktinde güzel.

bazen yeri geliyo bakkalı eski sevgililerim döndürüyo yani. ciğerlerini bildiğim için neye ihtiyaçları varsa bol bol getirtiyorum dükkana. e mahallede tek olduğum için mecbur benden alıyolar. fiş almıyolar.

e tabi modern çağdaş laik bireyleriz görüşebiliriz. bazen öyle oluyo ki üçü de pide kuyruğunda peş peşe böyle. film şeridi gibi geçip gidiyolar :@

Geri