Eski manito ile aynı ortamda bulununca hissedilenler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hemen herkesin başına gelmiş bir durumdur. Okulda, iş yerinde, forumda, mahallede.

- ölü taklidi yaparsın

Bazen keyifli, bazen de sıkıntılı durumlara yol açabilecek durum.

Kısa ve öz olsun "acı"...
Konuya da Sad attım Runcım^^ lkjhgasdf

Medeni bir şekilde biten bir ilişki sonrasında hiçbir sorun yaşanmayacaktır çünkü ayrılmak doğaldır.
İnsanlar bazen aynı iş ortamını da paylaşabiliyorlar ve bu sebeple nezaket sınırlarını aşmamak çok önemlidir.
Uzun zaman sonra ilk kez denk geliniyorsa da selam verilip uzaklaşılır.

Saygı olduğu sürece sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Ancak eski manitoyu eskitemiyorsanız sıkıntı tabii :)

Hele bir de eski manito aynı ortamda başkasıyla manito olmuşsa.. off diyorum..

Bir de nispet yapanlar var, ilişkisine odaklanmak yerine sağa sola caka satanlar..
Hava alanında çalışırken başıma gelmişti, en son demiştim, tamam sensin ahaha.

Kim onlar… eskimemiş demek ki…

Dünde kalan her kimse asla gündemime almam biten bitmiştir konu ne olursa olsun yok sayarım

Ben eski manitomu görsem, oturuşum, hal ve hareketlerim değişir, saygı gösteririm.

Sene 2016 ; Bunalımlı bir ilişkim bitmiş. Üstünden bir 6 ay falan geçmiş. Kızlı/erkekli normal sosyal bir arkadaş grubuyla bir pubda içiyoruz.

Çaat bir baktım iki masa ilerde eski kız arkadaşım, o da kızçeleriyle beraber içiyor. Ben yanımdaki kadın arkadaşıma “aha bak şu iki masa ilerdeki şu kız o size bahsettiğim x var ya o” sonra gözgöze geldik bunla.

Tezcanlı biriydi bize taraf gelip “Aaa selam falan” dedi ben de “selaam nasılsın” falan dedim tanıştırdım arkadaşlarla. Derken benim normal arkadaş olan arkadaşımm çaaaat elimi tuttu. Gece boyunca da sevgiliymişiz gibi davrandı. Sonra dedi ki “Sen bana o kızı anlattığında çok sinirlenmiştim, kıskandırmak için yaptım.” (Bana iyi bir arkadaş berbat bir sevgilisin demişti ayrılırken) Ama ok yaydan çıkmıştı bu vesile ile o günden biraz sonra o arkadaşla sevgili olduk. Güzel bir ilişkimiz oldu bitme sancılarına kadar da.

Yani bazen olumlu sonuçlar da doğurabiliyor.

Eskide kaldıysa umrunda bile olmaz. Ben ayrılınca dostane bile konuşmam. Çok nadir durumlarda insani selam kelam olur ama onun harici muhabbetim ya da etkileşimim olmaz.

benim manito
şu an ne yapıyor acaba

Duygulanırım sanırım. Bilemedim. Tekrar karşılaşmaktan korkarım.

Karmaşık bir durum, her an her şey olabilir.. o yüzden ilişki yaşarken yazdıklarımıza, konuşmalarımıza ve tavırlarımıza çok dikkat etmeliyiz..
Problemli ayrılıkta bu durum bazen sorun olabilir..

Geri