Eski Kurtlar Emekli mi Oldu?

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
haber 1.png
@Snorland @CSKN @Jesse James @oneway @uKaLaBoY @RooKiE
haber 1.2.png
@aydan @yesiL @Kuğu* @lanemoje

2025 yılının son zamanlarında hortlayagelen ve kendilerine “Eski Kurtlar” denilen forumdaşlar nereye kayboldu? Biraz sürece bakalım…

AR&GE ekibinin yoğun çabası ile foruma geri dönüşlerin yaşandığı bir dönemde, RooKiE nick’li heyecanlı ve az biraz patavatsızın teki damdan düşer gibi düştü foruma. Aslında o 10 sene aradan sonra geri dönmüştü. Tıpkı onun gibi, özellikle Mesut’un özenle seçtiği ve uğraşları ile geri dönen 5’lerce üye de Eski kurt olacaktı..Ve tek bir kıstas vardı, o da Mesut’u tanıyor olmak.

Kıskananlar, çekemeyenler, “bunlar da nereden çıktı şimdi” diyenler ve niceleri…Haklıydılar…Bunlar nereden çıkagelmişlerdi göt göbek salıp çoluk çocuğa karıştıktan sonra? Gerek mi vardı?

Eskiler yenileri tanımadı, yeniler eskileri hatırladı, unutuldular ya da yeniden doğdular..Peki ya şimdi noldu bu kurtlara? Eski kurtlar emekli mi olmuştu? Öyle görünüyor, birkaçı hariç..

Herkesi Mesut mu toplamis? E ben niye kendi kendime çıkmış gelmişim. Vayy arkadaş kendimi naza cekmeyi filan da bilmiyorum hic :D

Kendi kendine nasıl geldin yuuauaaa vahiy mi indi netti

Ya yok iste bi tane Allahin kulu cagirmaz mi .p
Ben nasil denk getirmisim hic anlamadim, zamanlamam muthis. Sitenin bikac yil hic aklima gelmeyip bi anda gelmesi filan.. cok sırlı olaylar yaşanıyor:D

Ya yok iste bi tane Allahin kulu cagirmaz mi .p
Ben nasil denk getirmisim hic anlamadim, zamanlamam muthis. Sitenin bikac yil hic aklima gelmeyip bi anda gelmesi filan.. cok sırlı olaylar yaşanıyor:D
Ben de benzer şekilde aklıma düştü ansızın ama mesut yazınca geldim. İçime doğdu

Ben buralardayım Gürkan ama malum iş güç yoğun zaman buldukça bakabiliyorum, ilgimi çeken konulara mesaj atıyorum ama o kadar.
Yeniler beni pek kucaklamadı :P hala eskilerden arkadaşlarla görüşüyorum.
@CSKN ve @storm_fatih le 2 gün önce bi akşam yemeği yedik eskileri yad ettik.

Ayrıca ; Kurtlukta düşeni yemek kanundur. Ben bu kurtları yerim ^33
Aaaa bir dahakine çok selam söyle. storm ne üyeydi beeee

Geri