Eski konuşmalara bakıp kendinden utanmak.

Konu sahibi son olarak 2420 gün önce görüldü
İnanılacak gibi değil diyorum bazen kendime. Bakıyorum da ben gerçekten ergenliği çabuk atlattım. :haha:

Bkz: ergenlik hormonlarinin insanlara yaptırdıkları

Bkz:facebook'tan kizlara yürümek

100 tane kıza aynı mesajla yürünür mü? Ben yurumustum :/

bu konuyada bakacan zamanı gelince
yine kendinden utanıcan
lşlssmgsmg

Oldu olacak yazıcıdan çıktısını alıp çerçeveletelim. zşmdxjks Ben siliyorum işim bitince.

Her an'ın ayrı bir güzelliği var ya utanmam ben:) Ohh iyi yapmışım dediklerim çoktur aslında=)

Bu konuya bir ilave yapayım; İnsan yaptıklarıyla pişmanlık duymamalı bence. Buna engel olabiliyor muyuz? tabi ki hayır! Ancak şöyle düşünebiliriz veya kendimizi şöyle rahatlatabiliriz; "O an öyle yazman/yapmam gerekti, ben de öyle yaptım. Dolayısıyla pişman değilim. "

ne gibi konuşmalar bunlar yani? biraz açıklayın
zamanla orantılı dönemsel hareketlerdir utanmayın.

Üye olduğum ilk foruma dönüp baktigimda utanmis ve eglenmistim. ;d

Konuşmaları saklamam, silerim. Ancak forumda eski tarihli mesajlarıma bakınca komik gelen mesaj çok xd

Bazilari simdikinden daha mantikliymis diyorum.yas gectikce bazi dusuncelerimiz degismis

Hangi platform baz alınıyor bu soruda bilmiyorum ama okuyup utandigim hic mesaj yok =)

Genelde iyi demisim diyorum, seviyorum cumlelerimi .p

O simarikligi yazdigim mesajlardan geri okuyunca facepalmladigim oluyor kendimi.

Facebook'da bazen eski yaptığım yorumlara denk geldikçe çok gülüyorum. :)

öfke geçer pişmanlık kalır
durumları oldu

Utanmaktan ziyade;
"Oha, ben bunu nasıl yazmışım?" diye içses karmaşası, yıkım ve ergenlik denilen şeyin neler yaptırdığına tanık olabiliyoruz.

Özellik ile facebook sosyal paylaşım sitesi bu içses kavrasına bire bir sebep.
Sabah kalkıyorsun, "tarihte bugün" adlı bir bildirim geliyor, açıyorsun ve "oha lan!" diyorsun.
Ben miyim, ben, ben.. Ben miyim bunu yazan?
Evet sensin!

Olsun,
Boşuna her yaşın bir güzelliği var demiyoruz ^^

Çocukluk anılarına gülerek bakma durumu. :p

Arkamdan konuşup beste yapacağına yüzüme karşı konuşta düet yapalım yazmışlığım var ergenliğimde.

Eskiden konusuyormusum.

Sonra bikkinlik olmus, yazip anlatmaya sabrim kalmamis.

Geri