Eski eşinin silikonlarını patlatan adam

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
türkiye de vuku bulmuş bir olaydır, kadının "benim sevgilim var. artık beni aramayı bırak. senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" sözlerinin ardından kadına pusu kurup göğüslerini patlattığı olaydır.

62-4YPx_cover.jpg

:ddd
daha komik bir şey yazamadım ondan güldüm

hmm. ex-wife meeting turned into a hot breathtaking making out on boops gibi bir şeydir diye düşünmüştüm.

düşündüğüm gibi çıkmadı.

ben daha çok nasıl pusu kurduğunu düşündüm.

İstanbul'da akılalmaz bir olay yaşandı. Bir adam, boşandığı eşinin silikonlarını patlattı. Gözaltına alınan D.K., eski eşinin göğüslerindeki silikonu patlattığını itiraf etti. Emniyetteki ifadesinde D.K., eski eşinin kendisine 'Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" şeklinde mesajlar sonrası olayı gerçekleştirdiğini ifade etti. Adli kontrol talebinde bulunan adam, cezaevine gönderildi.

Korkunç plan! Eski eşinin silikonlarını patlattı: 'Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor'

1686689243123.png

İstanbul'da D.K, anlaşmazlık nedeniyle 10 yıllık eşinden boşandı. Boşandıktan sonra eski eşini arayan D.K. "Benim sevgilim var. Artık beni aramayı bırak. Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" ifadeleriyle karşılaştı. Duydukları sonrası korkunç bir plan yapan D.K., işinden dönen eski eşinin ağzını kapatarak soktuğu binada silikonlarını patlattı.

Bu ifadeler karşısında öfkelenen D.K., korkunç bir plan yaptı. Kağıthane'de 5 Haziran'da eski karısının yaşadığı apartmanın önünde beklemeye başlayan D.K., işten dönen E.K.'yı ağzını kapatarak binaya soktu.

SİLİKONLARINI PATLATTI

Elindeki delici bir cisimle E.K.'nın slikonlarını patlatan D.K. daha sonra kaçtı. 112 Acil Servisi'ni arayıp yardım isteyen Elif K., hastanede tedavi altına alındı.

Silikonları çıkarılan E.K., taburcu olduktan sonra eski kocası hakkında şikayetçi oldu. Gözaltına alınan D.K., eski eşinin göğüslerindeki silikonu patlattığını itiraf etti. Eski eşinin kendisine "Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" şeklinde tahrik edici mesajlar attığı için olayı gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Benim yaptirdigim gögüslere baskasi dokunuyor dese bir parcacik mantik bulabiliriz.

Kiskanmis...yazik ya aciyorum sana.
Bu acinasi tipler hep cirkin.

neden öyle diyon bacım
düzgün ayrlın işte

Adamın parasıyla yaptır sonra başkası dokunsun gıfjfjf çok komik

saka degilmis…Allahim affet ama gülesim geldi sjxkdnnc

Benim bildiğim kadarıyla eşler boşandıktan sonra mallar yarı yarıa paylaşılıyor.
memesinin birini adama vermesi lazımdı.
hakettiğini bulmuş.

Geri