Jesse James
Altın Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yönetemiyo ki...
Despotluk yapiyo.
Biraz TCG yi mi konussak?
Pardon yorumumu revize ediyorum..Bence gayet yönetebiliyor CHP gibi son derece komplike bir mekanizmayı ondandır ki 13 yıldır CHP başkanı.
35.Kurultayı da Balbay'a karşı %93 le kazanmıştı.
Ha daha iyisi olur muydu ideal bir evrende muhakkak ki olurdu, ama günümüz Türkiyesinin CHP sinde ancak bu.
Caz zuz edip durma da buna ne diyosun?Sadullah Ergin'in CHP den aday olmadığını bal gibi biliyorlar. Deva partisinin genel başkan yardımcısı olduğunu, daha fazla vekil çıkarmak adına ortak liste ile seçime girilme tercihinde bulunulduğunu CHP içindeki DEVA kontenjanından Sadullahın aday olduğunu da biliyorlar.
Bakmayın kripto akp lilerin konuşmalarına. Avrasyacı kanat iktidarın yanında şu an buz gibi de.
Ama dertleri bu değil; hep derim KK CHP yi yönetebiliyorsa, bu ülkeyi hayli hayli yönetir.
Lan MeleyenNurcu teyze, geçen kölnde pkklıların gösterisi vardı, orada da meledin mi. Türkiyeye giriş yasağın olmasa orda yakalatıcam da seni, gelmiyosun ki. Burada sana bir kapı açmışlar meleyip duruyosun. Karaktersiz kadın 3 yıldır seni engellediğimi bildiğin halde hala beni anıyosun. Bana O kadar düşkünsen akşam kölne geleyim görüşelim. Leş ağzınla benim nickimi anmaCHP Fetöcü ama Jesse değil sjsjjfj.
Kurtuluş ulusalcılarda dkdkfkll
He yav he Jesse, 15 Mayıs'ta Öcalan özgür olacak, sen inanmaya devam et.Caz zuz edip durma da buna ne diyosun?
![]()
Kk başkan olunca hayalleriniz gerçekleşecek mi sence de
Caz zuz edip durma da buna ne diyosun?
![]()
Kk başkan olunca hayalleriniz gerçekleşecek mi sence de
Yok bizde bişey. TAŞ gibi adamlarla , vatanseverler müslümanlar ile giriyoruz seçime. Tek başına Osman Gökçek hepimizi bayıltacak adgdjshsırf sadullah ergin değil ki diğerleri de var. jesse gibiler buradan bir şey çıkarmaya çalışıyor ama aynı rezillik sizin tarafta da var merak etme jesse.
Yok bizde bişey. TAŞ gibi adamlarla , vatanseverler müslümanlar ile giriyoruz seçime. Tek başına Osman Gökçek hepimizi bayıltacak adgdjsh
Uslubu senin gibilerden öğrenecek değilim. Bizde uslup adamına göre.Cazlı cuzlu konuşma, üslubunu takın öncelikle.
İkinci olarak böyle açıklama yapanlar da kripto akplidir. Akp nin kazanmasını istiyordur ki barış gelmesin bu topraklara, kendi atlarını koşturup otoritelerini korusunlar. Halkın isteklerini ve gerçeklerini yansıtmıyorlar özetle.