Esir

Konu sahibi son olarak 3306 gün önce görüldü
Karamsarlığın esiri olmuşuz.
Durgun , bulanık sığ sularda nefes almak gibi , hayallerimizi yaşatmaya çalışıyoruz .
Yaşıyoruz belki de , farkında değiliz.

Şuan kurduğun hayallerin hepsini tahmin edebiliyorum ,
Gelecek bir nebze umrunda , hepsi geçmişe yönelik. Keşke demeyi boynuna borç biliyosun dimi
Bugüne kadar yaptığın ufak birkaç hatanın , şuan sahip olduğun tüm doğrular ile yer değiştirmesini istiyorsun

Bazen insan kaçmakta bulur çareyi , bazısı savaşmakta
Bazısı uyumakta buluyor , bazısı düşüncelere dalmakta
Bazıları susmakta , bazıları çığlıklarda ...
Bazıları öfkesinde veya durgunlukta ... bazıları şarkılarda veya dualarda

Şunu net olarak söyleyebilirim ;
Bir çok insan arafta yaşıyo ama çoğu zaman birçoğu arafta olduğunu bilmiyor ...

Ben biliyorum ...

Sırtında battaniye gecenin soğuğunda evin balkonundan ufkun en uzak noktasını sessizce izlemek nedir biliyorum
O sogukta ağzın bıçak açmaması ve sadece nefes alış verişini dinlemek ne demektir biliyorum
Gözyaşının yere düşmemesinin ne demek olduğunu biliyorum
Sessizlik ne demektir biliyorum , sessizliğini kimseye göstermemeyi istemek nedir biliyorum
ve o sessizlikten sonra kimsenin olmadıgı bir anda içinin akışını dışarı vurmak , yanaklarından süzülen sıcaklık nedir biliyorum ...
Kan ağlıyomuş gibi hissedersin ...

Gözyaşları bazen neden sıcaktır biliyo musun ...
Biyolojik bilgilerin canı cehenneme , yürekte varolan herşey ne kadar derinse o kadar sıcaktır gözyaşı....
Dünya ve merkezindeki magma gibi düşünebilirsin ... kavurucu bir sıcaklık ... yüzündeki soğuk ifade ve kalpte patlayan volkanlar...

Yağmur neden sevilir biliyomusun
Gözlerin dışında birçok şeyi gizleyebilmeni sağlar . Yeterde artar bile . gözlere bakan pek az insan vardır
Bu yüzden yağmurda yürümekten korkma ...

Azra

Geri