Eşinizin?

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Esinizin fazla dikkat ceken biri olmasi sizi rahatsiz eder mi?

Ne konuda dikkat cektigine bagli.

karakteriyle değil görüntüsüyle ise elbette sorunlar yaşatırdı erkek içinde bayan içinde

karakteriyle değil görüntüsüyle ise elbette sorunlar yaşatırdı erkek içinde bayan içinde

Ya arkadas yolda yuruyen kadin erkek farketmez kac tanemiz bak bunun karakteri saglam bu dikkatimi cekti diyoruz:asd: tip lan tiip :asd:

Eder,oyle birinide es olarak almayi pek dusunmuyorum.
Kor olsun topal olsun bir nebze mutlu etsin.

güzel kızın derdi çok olur , güzel bir sevgilim olsun istemem hiçbirzaman bu çok kıskançlıkla alakalı bişi değil , güzel bayanın koz oranı yüksektir , çok kolay intikam alabilir , ayrıca bir ton tırıvırı olayla karşı karşıya kalıosun falan yaşadım bunları , aman abi herkezin güzel bir sevdiceği olsun ama bnm olmasın bn karşıyım , kız arkadaşımda normal standartlarda hoş bir bayan zaten

Ya arkadas yolda yuruyen kadin erkek farketmez kac tanemiz bak bunun karakteri saglam bu dikkatimi cekti diyoruz:asd: tip lan tiip :asd:

ailevi ,arkadaş çevresi gibi şeyler de var insanlar ya yaptıklarıyla dikkat çekicidir yada görüntüsüyle yani senin sorun ne üzerineydi onu bi de hele de ona göre diyelim Türkçe bu nereye çeksen gelir:D

Rahatsız eder.
Ağzını burnunu kırasım gelir hem yanımdakinin hem bakan kişinin.
Hele yanımdaki bakıyorsa triplerden trip beğensin.

Başlığı görünce bir şey anlamamıştım, meğerse devamı içindeymiş. Classiic'e katılıyorum.

Dikkat çekmesin diye eşimi maymuna çevirecek değilim. Bakanın gözünü oyarım

Yakisiklilar güzeller çirkinlik cirkinlerle en iyisi bu:asd:

yakışıklı adam güzel sevgilisiyle olunca işler aslında iyice çığrından çıkıyor :asd: berkecan kızları alıp sahile gitar çalmaya gidiyorsa IKINSU da erkek arkadaşlarıyla yatta partiye gidiyor

Sönük erkeği napimm kendime güveniyorum :)))

ailevi ,arkadaş çevresi gibi şeyler de var insanlar ya yaptıklarıyla dikkat çekicidir yada görüntüsüyle yani senin sorun ne üzerineydi onu bi de hele de ona göre diyelim Türkçe bu nereye çeksen gelir:D

Herkes anlamis yalcin sen haric :asd:

Herkes anlamis yalcin sen haric :asd:

sadece anlayanları görüyorsun herkes sabit fikirli olmuyor işte ayrıca bir gündür bir iki saat uykuylayım hak ver yani berbat haldeyim:D

ayrıca durum oysa çok rahatsız eder bakılınca haz duyan adamlardan değiliz elbet kan çıkar.D

sadece anlayanları görüyorsun herkes sabit fikirli olmuyor işte ayrıca bir gündür bir iki saat uykuylayım hak ver yani berbat haldeyim:D

ayrıca durum oysa çok rahatsız eder bakılınca haz duyan adamlardan değiliz elbet kan çıkar.D

@izmirli sevgilini al su konudan canimsin bak gene icindeki manyagi aciga cikariyo:asd:

Geri