Eşinizin ya da sevgilinizin daha önceki cinsel yaşamını merak eder misiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü

Eşinizin ya da sevgilinizin daha önceki cinsel yaşamını merak eder misiniz?

• Evet merak eder ve kendisine sorarım.

Kullanılan: 1 16.7%
  • Hayır merak etmem, öğrenmek de istemem

Kullanılan: 5 83.3%
  • Evet merak ederim ama asla sormam.c

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Eşinizin ya da sevgilinizin sizden önce ilişkileri olduğunu hatta cinsellik yaşadığını bilseniz, onun geçmişteki cinsel hayatını merak edip acaba önceki sevgilisiyle benden daha mı cinsellik yaşıyordu diye merak eder misiniz? Bunu açık açık sorarmısınız? Sorduğunuzda eski sevgilisinin cinsel yönden çok daha başarılı olduğunu söylemesi halinde tepkiniz ne olur?

"Sorduğunuzda eski sevgilisinin cinsel yönden çok daha başarılı olduğunu söylemesi halinde tepkiniz ne olur?"
ooo pancar motoru gibi bir izlenim oluşuyor bu cevap bizleri aşar

Ayyy banane..napim eski şeyini
mal aynı maldır sjsjnxsj
neyse

Cinsellik konusunda erkeklere sorunca, havada iki salto, üç parande atıp yatağa giriyorum diye başlar.
Kadınlar, bilmem onu ahaj. Erkekler kadar yalancı değiller.
Merak etmem ben açıkçası, soru sormam.

Kafalar piril piril.

Eğer ben aşıksam herşeyini bilirim, öğrenirim. İlmek ilmek işlerim. Dünü bile dokunur bana.

Bırak geçmiş cinsel yaşamı, geçmiş sevgililerimizi bile bilmeyiz. Çünkü bilince hayatımızda ne değişecek? Kdşdk

Rasko’ya sormuşlar; benden önceki cinsel yaşamını merak ediyorum. Rasko da durur mu yapıştırmış cevabı; “Bir elin verdiğini diğer el bilmezmiş”

At sahibine göre kişner... Su testisi su yolunda kırılır... Yani hangi ortamdan gelmeysen o ortamdan seçimlerin olur genelde..

hayatimda hic cinsel tecrubem olmadi desem manit inanmaz kimse inanmaz harbi he ama öle .s shhdhsha

Yok daha neler
Pozisyon değişikliğimi yapacağız.
Yok abi bu iş midemi bulandırır resmen

Hayır etmem ama, doktor kontrolü şart.. sonra HPV'si çıkıyor bi şeyi çıkıyor...

lütfen partnerler arası doktora gidelim...

Geri