Eşinizin sizden hem daha akıllı hem de daha çekici olmasından hoşlanır mıydınız ?

Konu sahibi son olarak 2559 gün önce görüldü
Zeki yada çekici olmasına gerek yok. Karakteri oturmuş olsun beraber geliştiririz kendimizi. Yeter ki anlayışlı ve komik olsun gerisini hallederim glfihi

Harika en sevdiğim.
Yetmez ama E V E T.

Çok parası da olsun ya bilascık olsun işte, harika. Parasız kızo nazoyu sadece babası sever.

Evet aşırı hoşuma gider yaaaa. Silik tipler arasında parlamaktansa parlak tipler arasında sönük kalmayı tercih ederim ben…

Ahaha ayşe Lafvurayzır olacak hatunsun Sjsjsjsjs

doğasında çekicilik varsa bizde
nasibimizi alırız : P kıyaslama saçma olur

eskiden olsa evet derdim, ama biliyorsunuz ki kriterlerimi değiştirdim; biraz aklı kıt, birazcık da zengin olsun. görüyorsunuz ki, kanaatkarım.fkclgk little little in the middle.........

Tabiki hayır Zeki ve çekileri erkeklerle flört edip saf ensesine vur lokmasını al cinsten olanlarla evleneceksin en mantıklısı bu khjgjf

Öyle zaten. Aptal olarak gördüğüm biri ile sohbet edemem, sohbet edemediğim biri ile bir ömür geçiremem.

benden daha akilli, daha cekici olsun, her seyin en iyisi olsun, olabilir yani. biraz da olsa butun bunlari esitleyecek veya beni daha yuksek tutacak olan sey, bana hayranlik duymasi ve beni kaybetmek istememesi. buna gore de davranmasi, hhgr. iste ikimiz de kazancli ve mutlu cikiyoruz isin icinden boylece, bak.

Zateeeeeen.
Salak insanlara tahammülüm yok benim öyle biri ile de yapamam

Geri