Eşinizin sizden hem daha akıllı hem de daha çekici olmasından hoşlanır mıydınız ?

Konu sahibi son olarak 2559 gün önce görüldü
Eşinizin sizden hem daha akıllı hem de daha çekici olmasından hoşlanır mıydınız ?

Akıllı olsun elbette akılsız mantıksız insana tahammülüm yok.

Leb demeden leblebiyi anlasın .zeki elbette olsun ama zekasını beni
(bizi )daha mutlu edebilmek için kullansın.zira gerek iş hayatı gerekse çevresine karşı çok bilmişlik taslayıp ailesine ve sevgilisine gelince ,,ben safım,, Hiçbir şey bilmiyorum anlamıyorum gibi tavırlar ayrı bir zeka gerektirir ama etik değildir.Dolayısıyla merhamet barındıran biri zekaya sahip olsun.

İkincisine gelecek olursak elbetteki göz sevmeyince gönülde sevmez.
Maalesef yaratılışımız gereği bu böyle.
Lakin şahsi fikrim erkek kadından daha güzel ve çekici olmaması lazım.

Son düzenleme:
Cahil olmasin yeterki.hiçbir seyden korkmam cahilden korktuğum kadar.
İnsan gibi insan olsun.daha ne olsun.
Çekici olmasın tabi :)

Hahaha Run ya çok büyük iddaa oldu bu:DD

İddia li erkekleri de sevin hanfendisi, ayrıca "bir erkeğin neresine bakar kadınlar" konusunda saçına demişsin, moralim çok bozuldu! Peki kelse ne olacak kafa derisine mi bakıyorsun, yoksa kafanın fiziksel yapısına mı? Kelleri üzme sevgili kLaracığım :)

İddia li erkekleri de sevin hanfendisi, ayrıca "bir erkeğin neresine bakar kadınlar" konusunda saçına demişsin, moralim çok bozuldu! Peki kelse ne olacak kafa derisine mi bakıyorsun, yoksa kafanın fiziksel yapısına mı? Kelleri üzme sevgili kLaracığım :)

Kellerede saygım sonsuzda ben pek kel sevmiyorum diyip kel biriyle evlenirmişim:1744292fwaasqu3js:

Kellerede saygım sonsuzda ben pek kel sevmiyorum diyip kel biriyle evlenirmişim:1744292fwaasqu3js:

Kel sevmeyen kadın da ne bileyim, erkekten pek anlamıyor sanki :) benzini shellden ilgiyi kelden göreceksin sevgili kLara! Aman büyük konuşma bak öyle bir kel çıkar karşına aklın şaşar :)

Geri