Eşinizin maaşı ve işi sizin için önemli mi?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Eşinizin maaşı ve işi sizin için önemli mi?

Hiç önemli değil gecienelim kafi

Önemli olan huzur ama o da yok

Tabi ki önemli, Türk filmlerinde olur zengin kız- fakir oğlan / zengin oğlan - fakir kız geyikleri.. .p
istisnalar kaideyi bozmaz.

Benim hatun gireceği yerden 9 istemişti onu ben duyunca bizim ilişki finito :D arkadaşın da söylediği gibi öyle muhabbet sadece filmler de oluyor.

Karı parası yerim abi. Hatta hiç de gocunmam

Kariyeri de, aldığı parası da önemli.
Bu ülkede gözardı edilmemesi gereken bişey var ise o da -parasız da mutlu hayat sürerim diyenlerin fazlalığıdır ve buna kendilerinin bile inanamamasıdır. Böyle söyleyenlerin bilinçaltını yoklamak gerek. Çok dolmuştur kesin.

tabiki önemli yani bi denge olması lazım.. hayat şartları gelecek kim nne derse desin maddi sorunlar ister istemez ilişkileri etkiliyor

Gecinmek icin hele hele su devirde tabiki onemli sevgi ask da bir yere kadar parasız malisef yürümez bir birliktelik

Ataerkil bir toplumuz ve erkeğin maaşının olmayıp kadının çalışması toplumda yaşadığı bölgede ''Kendisi evde yatıyor. Karısı çalışıyor'' diye dedikodular çok çıkar. Kadın açısından bakarsak maaşı olmasa dahi ev hanımı olması kaçınılmazdır. O yüzden bunu erkek ve bayan olarak ayırmak lazım. Şahsen eşimin çalışıp çalışmaması kendi kararlarına bağlıdır. Çalışıp kendi parasını kendisi kazanmak isterse çalışır. :)

eril tahakkümü yıkmak istiyorsak dışarıda hesap öderken elimizi cebimize atsak iyi olur. işi önemli tabi bomboş bi çar olmazsa iyi olur ama müstakbel kocama paramı da yediririm diyorum. asla lafını etmem bunun. :D

Maasi, yaptigi is kadar onemli degil gozumde. Eger guzel bir kariyer yolunda ilerliyorsa, bir muddet dusuk bir maas almasini sorun etmem. Yaptigi ise saygi duyabilmem gerek, ayni sekilde onun da benim yaptigim ise saygi duymasini beklerim. Zamani geldiginde zekasiyla zaten belirli noktalara gelecektir

Geri