Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biliyodum böyle olacağını.... söyledin de noldu? Mutlu mu oldun cümle aleme karşı bunu yazınca. Kepazelik...Aradığınız kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
O nasıl beddua be tamam bütün erkekler senin kölen olsun.dBiliyodum böyle olacağını.... söyledin de noldu? Mutlu mu oldun cümle aleme karşı bunu yazınca. Kepazelik...
İşalla ömrün boyunca en sevdiğin yemekleri yerken alerji oluşur da kabarıp kabarıp acı çekersin.
Böyle de kendimi hayvancılıkla uğraşıyor gibi hissettim ama bu ince temennin için teşekkür ederim. REDDEDİLDİ.O nasıl beddua be tamam bütün erkekler senin kölen olsun.d
Ayrıca ben maç izlerken ağlıyorum... Göze alabilecekler mi? Sanmam... Basketbol izlerken de aşık oluyorum, kaldırabilecekler mi? Sanmam... Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı erkekleri de hiç sevmiyorum, çok cahiller. Hele yetişkin bir erkeğin memleket takımı tutup Trabzonspor'u savunması korkunç. Bu rezillikler içinde kimse kimseyi seçmemeli...