Eşinizi Balayına Nereye Götürmek İsterdiniz?

Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
Eskiden balayı mı vardı? Kırsın dizini ev de otursun. Absent. Seko abi haksız mıyım?

Gaziantep'e <3 onu mükemmel yemeklere alıştırıp sonra kıtlığa sokmak isterim. jujuşkom davetlimsiniz. Entep yemekleriyle veedddingg fest.

Eskiden balayı mı vardı? Kırsın dizini ev de otursun. Absent. Seko abi haksız mıyım?

Valla ben 13 sene önce hiç götürmedim.. O zamanlar öyle bişeyde yoktu. Ama son dönemlerde çok moda oldu bu balayı işi Baho. Yani o dediğini yapabilirsen ne mutlu sana :D

Valla ben 13 sene önce hiç götürmedim.. O zamanlar öyle bişeyde yoktu. Ama son dönemlerde çok moda oldu bu balayı işi Baho. Yani o dediğini yapabilirsen ne mutlu sana :D

Şemsiyenin açılmama durumunu düşünürsek tam bu sıra da askeri bir tabirin ağır basması sonucu yine hanımcılık kazanacaktır. Direteceğiz abi ne yapalım yani?:biggrin:

yılbaşına götüreceğim
bak bu başı
bu da sonu diyeceğim

ziraat bankasına....... ömrüm kyk kredisi ödemekle geçeceği için.......

• Beğen
Tepkiler: W
Süreyya hanımcım beni de evlatlık olarak götürebilirsiniz...
Orası neresi anlamadım ama sen seçtiğine göre güzel 1yerdir.

TLC'nin Sahil evleri olsun. Ya da olmasın. Tek gidemiyoruz mu. Kamp yapsam

O beni götürsün. İtalya istiyordum aslında ama Finlandiya’ya gitmek istiyorum şimdilerde.

Birinin birini bir yere götürmesine gerek yok iki taraf içinde balayı değilmi ortak zevklerde bir yer seçilir gidilir( şaka şaka tabii ki benim istediğim yer olcak sjddks)

Geri