Eşinize Nişanlınıza Sevgilinize Ne Sıklıkta Çiçek Alırsınız ?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü

Birlikte iken saklarız ayrılınca atarız:D İstemediğimiz biri ise de atarız ya da başkasını mutlu etmek için veririz.Yoksa ne yapalım onca çiçeği?

Gül yaprağının reçelini yapın az biraz limon tuzu ile hafif mayhoş bir tad oluşuyor.
Kafayı kullanım kız, bak kalbimize giden yol midemizden geçiyor. Yoksa siz reçel yaptınızda biz mi çiçek getirmedik size? Yok onu siz kızlar söylicektiniz değil mi?

Gül yaprağının reçelini yapın az biraz limon tuzu ile hafif mayhoş bir tad oluşuyor.
Kafayı kullanım kız, bak kalbimize giden yol midemizden geçiyor. Yoksa siz reçel yaptınızda biz mi çiçek getirmedik size? Yok onu siz kızlar söylicektiniz değil mi?

Haa evet o olur bak siz gülleri adrese yollayın ben recelini yapayim=)

bana çiçek alma bana çilek al

8%2B07%2B2015%2B-%2B1

En son nişan çiçeği almıştım.1,5 yıl olacak.

ya bu soruyu okudum da kiz kardesimin soyledikleri aklima geldi. simdi kiz isteme/nisan merasimi gibi seyleri konusuyoruz ve ayarliyoruz ailece. kiz kardesim pek bilmiyordu genel adetlerimizi. anlatilinca sey demisti: ''ne? pogca mi bohca mi o ne yauv? simdi ben adama bohca mi alacam pogaca mi alacam. ben ona hic bise almam. banane'' demisti

yani diyecegim o ki, ben de nisanlima veya esime cicek almazdim

Ben almam genelde ama geçen bana bir kız barış çiçeği göndermişti, paylaşmıştım burada.

Eşime her hafta, nişanlıma her ay, sevgilime canım istedğinde..

Bu konuda Hazal Kaya’ya katılıyorum. “Napcam çiçeği? Yiyecek miyim?”

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
ben, ilk 3 ay tanıştığımız günü kutlama vesilesiyle ay dönümlerinde aldım... şimdi çıt yok.sdklfj e eskidik tabii...........

ben genelde telefon araba filan alirim cicek almak bana gore deil :emoji_gem: :emoji_hugging:

Sie ne oglııımmm. .p

Geri