Eşiniz size yanaşmıyorsa

Konu sahibi son olarak 1726 gün önce görüldü
peniste-akinti.jpg

Eşiniz size yanaşmıyorsa ya psikolojisi bozuk, ya cinselliğinde sorun var, ya da başka biri var

Böyle yaşayan çiftler var. Son derece trajik bir durum. Ve bildiğim kadarıyla ortada haklı bir gerekçe yoksa mahkeme tek celsede boşuyor.

Dördüncü olarak sevmiyor denilebilir ama evlendinse sevmesen de eşinin ihtiyacını yerine getireceksin.

Eşin ne zaman isterse o zaman değil, her istediği zaman da değil ama makul ve mantıklı bir sürede yanına gitmek zorundasın.

Yanına gitmeyeceksin. Üç sene beş sene hatta hiç gitmeyeceksin o kadın/erkek senin eşin olarak kalacak öyle mi? Özellikle kadınsa, ar sahibiyse utanacak derdini kimseye anlatamayacak, hasta olacak!

70 yaşında prostat olmuş adam karımı mutlu edemiyorum diye canına kıydı! Sen kimsin ya! Nasıl böyle bir hakkı kendinde görürsün! Sevmiyorsan ayrıl! Psikolojinde sorun varsa doktora git! İktidarsızsan tedavi ol!

Belki başka kadına gidiyorsun, o nedenle bana yanaşmıyorsun, madem öyle ben de başka erkeğe gideyim!

Alıntı

"evlendinse sevmesen de eşinin ihtiyacını yerine getireceksin" cümlesi üzerine doktora tezi yazılır. Nasıl bi Ortadoğululuk bu

Psikolojik etkenler de fazla
Nedense anlayış yok
Doğum da çok etkiliyor
Kadın anne olunca bütün dünyası çocuğu oluyor
Erkeklerden sadece biraz anlayış istiyoruz

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanaştığı başka yanaşması vardır belki :T:

70 yaşındaki adama patlamış

Döneceği yer kürkçü dükkanı. O düşünsün.d

peniste-akinti.jpg

Eşiniz size yanaşmıyorsa ya psikolojisi bozuk, ya cinselliğinde sorun var, ya da başka biri var

Böyle yaşayan çiftler var. Son derece trajik bir durum. Ve bildiğim kadarıyla ortada haklı bir gerekçe yoksa mahkeme tek celsede boşuyor.

Dördüncü olarak sevmiyor denilebilir ama evlendinse sevmesen de eşinin ihtiyacını yerine getireceksin.

Eşin ne zaman isterse o zaman değil, her istediği zaman da değil ama makul ve mantıklı bir sürede yanına gitmek zorundasın.

Yanına gitmeyeceksin. Üç sene beş sene hatta hiç gitmeyeceksin o kadın/erkek senin eşin olarak kalacak öyle mi? Özellikle kadınsa, ar sahibiyse utanacak derdini kimseye anlatamayacak, hasta olacak!

70 yaşında prostat olmuş adam karımı mutlu edemiyorum diye canına kıydı! Sen kimsin ya! Nasıl böyle bir hakkı kendinde görürsün! Sevmiyorsan ayrıl! Psikolojinde sorun varsa doktora git! İktidarsızsan tedavi ol!

Belki başka kadına gidiyorsun, o nedenle bana yanaşmıyorsun, madem öyle ben de başka erkeğe gideyim!

Alıntı

Mahalleli ağzıyla yazılmış bir yazı. :)

Bir de, altını çizdiğim kısmı anlayamadım. Eğer okuduklarım doğruysa onurlu davranışından dolayı adamın heykeli dikilmeli. Ancak, faturayı adama çıkarmışsınız. Niye?

Kızlar erkeklerden daha meraklı böyle şeylere.. :p

Elbette fizyolojik olarak değerlendirdiğimizde ortada ayıp bir durum yoktur. Doğanın gerçekleri diye bir şey var.

Ancak böyle bir şey için eşini boşayan erkek ya da kadın bence hiç aşık olmamıştır.

yanaştığı başka biri vardır :sırıt:

Bilimsel gerçekliliği olmayan, birilerinin hem sorunu hem de kendi yöntemleri ile cevabını verdiği yazı:)
Arsun bir üst parağrafın da altını çizmeliymiş:)İyi yorumlamış.

Mahalleli ağzıyla yazılmış bir yazı. :)

Bir de, altını çizdiğim kısmı anlayamadım. Eğer okuduklarım doğruysa onurlu davranışından dolayı adamın heykeli dikilmeli. Ancak, faturayı adama çıkarmışsınız. Niye?

Anlamıyacak birşey yok Arsun,ikisi içinde gecerli kadın kadınlığını yapmıyor erkekde erkekliğini yapmıyorsa boşansınlarrr, evli durmanın ne anlamı var...

Bu yazıda erkeğin kadına ilgisizliğin nedenleri yazılmış...

Geri