Eşiniz size "aldığın maaş benim olacak, teker teker elime sayacaksın" dese nasıl karşılarsınız?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 598 gün önce görüldü
Farazi de olsa karınız Hk ne biçim konuşuyorsunuz yaa ayıp bee

Bizde işler şöyle yürüyor; bir excelimiz var, kira faturalar, giderler düşülür, gelirler eklenir. Kalan paradan ikimiz de x tutarında ayrı ayrı yatırıma koyarız, x bir tutar şahsi alışveriş, x bir tutar günlük şahsi harcamalar (kahve, yemek, masaj, ıvır zıvır alışveriş). 2 haftada bir kredi k., nakit akışı tekrar güncellenir, döngü böyle devam eder heheh,
Ucunu kaçıran taraf genelde ben oluyorum, öyle olunca bana nota veriyor. .d

İlerideki canim eşim mizah sahibi biri olacağından şaka yapiyodur diye düşünürüm ve derim ki "pışşşıııık" :DDDDD

Ortak hesap, kredi kartı + ek kart işine biraz karşıyım, birbirini kontrol edip neye harcıyor parayı, ne alıyor, ne kadara alıyor gibi…

tamam seninki de benim olsun derim
degis tokus yapariz

Tabii ki, sonuçta hanımcılık kazanacak.

@aegishjalmur bu konularda tecrübeli olduğunu gösterdi. Diğer arkadaşlar "bekara karı boşamak kolay" modunda.
En uygun olanı tabiki paylaşım. Ama her zaman öyle olmuyor. Herkes para yönetimi konusunda hayal ettiği kadar başarılı olamıyor. Bu başarısızlığın da ağır sonuçları oluyor. Ortak hesap açmak ise en kötü fikir. Para gömen taraf tüm güvenceleri yok edebiliyor.

Egişin masaj olayini extra dillendirmesi...
Maslow piramidin en alt tabakasina varolusunu yazdiktan sonra,durun arkadaslar en üste de ulasma imkanlm var demek istercesine..

Egişin masaj olayini extra dillendirmesi...
Maslow piramidin en alt tabakasina varolusunu yazdiktan sonra,durun arkadaslar en üste de ulasma imkanlm var demek istercesine..
Sgshdjd ya diğer konuda yazınca aklıma geldi, sabit farklı diğer şımarıklıklarım aklıma gelmedi xd

Burada söyleniş biçimi iğrenç. Şiddetin başka bir boyutu. Tabii ki ihtiyacı varsa veririm. Sorun olmaz ama bu üsluba ben günahımı vermem.

Şunun şuyu var olmaz, bunun busu var olmaz diyerek evliliği düşünmeyen ben, şayet evlenirsem buldumcuk olurum arkadaşlar.
Ne yapacağım belli olmaz, kendime güvenemiyorum :d

Geri