Eşiniz Sevgilisine Atacağı Mesajı Size Attı. Ne Yaparsınız ?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Eşiniz Sizi Aldatıyor ve Bundan Haberdar Değilsiniz ama Ne Demişler Yalancının Mumu Yatsıya Kadar
nokta.gif
nokta.gif
Sevgilisine Atıcağı Mesajı Yanlışlıkla Size Gönderdi
nokta.gif
nokta.gif

Bu Durum Karşısında Ne Yaparsınız ?
hesap.gif

Açılan konular tartışma bölümüne uygundur ve o kategoriye taşınmıştır.

Attigi son mesaj olur :cici:

Msj'dan anlamamki ben :D Gözümle görmem gerek sessiz kalırım takip ederim. hatun benden güzelse helal olsun koçum'a der kenara çekilirim:D

eve giderim bir 100 dolar veririm emeği karşılıksız kalmasın :) yada taksi parası veririm :)

Kıyameti koparırım ilk tepkim aramak olur hemen ama erkek bu hemen yalan bulur yok o msjı ben atmadım der.. eger yanımdaysa hemen alıırm telefonu once o kızı arayıp bir güzel agzının payını verirm yetinmem gider adresini bulur sacını başını yolarım.. eŞİMİNDE BENDNEN ÇEKECEİĞİ VAR GEREKİRSE boşarım

Mesajın içeriğine göre hareket etmek lazım. Kimine göre bu tutumum saçma gelebilir ama belki de eşimin arkadaşı kullanıyordur telefonu iyi ihtimalleri düşünmek lazım. :p

Öbür yönden eğer eşimin attığından emin isem , sorma tenezzülünde bile bulunmam. Anlayış göstermeyeceğim ve 2. bir şans vermeyeceğim yegane konu aldatmadır.

arkadasımın basına geldi su an icerde bence yanlıs 100 dolar gerekiyor cebınde dursun ...

Takip ederim, buluştuklarında videoya çekerim, hatunun telefona teknolojiyi kullanıp izletirim. Ve sonunda mahkemeye delil olarak sunar tazminat davası açarım ona :D hem boşanırım hem fazladan para gelir :D

Eminsem yollari ayiririm. Hic oyle aksiyonlara giremem.

Allah sokup alsin icimden sevgisini.

Yolu acik olsun.

Boşanırım delil olarak da sunarim bunu.

Beni aldatmayi göze almışsa eğer bende onsuz hayata geri dônüş yapabilirim.
İntikam vs hiç girişmem bile.​

Geri