Eşiniz oyuncu olsa öpüşmesine izin verir misiniz?

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Eşiniz oyuncu olsa öpüşmesine izin verir misiniz?

asla hayir
öpüsecek es zaten esim olamaz

PiSi, kendisini ve partnerini özgürleştirmeyecek bir ilişkinin PR unusuru asla olmaz. İster kamera karşısında isterse geri planda öpüşebilir. Role hazırlanıyoruz bahanesiyle daha fazlasını bile yapabilir. Ben de gerekirse dublorüyle takılırım. Her başarılı kadının arkasında, kedisi vardır.

Oyuncu ile evlenmeyi düşünüyorsanız bu tip durumlar olacağını baştan biliyor olmalısınız ve tercihleri de ona göre yapmak gerekiyor.

Bana fenalıklar basıyor. Ben yapamam o da zaten benimle yapamaz.

Bunu kabul edebilmem için öpüşme sahneleri olan filmlerde oynayan bir oyuncu olmam gerekiyor.

Şu şekil tiyatro oyunu aniden kesilip işi goygoya şova prim kasmaya dönüştürmeden öpüşebilir. İşi sonuçta. İşiyle ilgili böyle şeyleri gündem de yapmam. Evleniyoruz diye ruhuna, özgürlüğüne, özellikle severek yaptığı mesleğine, sanatına zincir vuruyoruz, kilit takıyoruz diye bir şey yok. Kölelik kaldıralı çok oldu. Aldatma daha farklı bir şey. İnsanların eleştireleri de boş, herkes kendine baksın. İnsanlar başkalarını öyle keyifle pat pat pat eleştirirler ama kendileri pislik bataklığında yüzüyorlardır.

Geri