Eşiniz oyuncu olsa öpüşmesine izin verir misiniz?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Ben mağaramda sigara paketimi arıyorum.

Yapabileceği maksimum oyunculuk evimizin sınırları içerisinde olur. Performansını da sadece bana sergileyebilir.

Çok ünlü çok tanınmış biri olursa bu onun işi der saygı gösteririm öpüşebilir yani benim sinir krizlerim eşliğinde..

Oyuncu erkoyla gönül bile eğlendirmem

bugün öpüşen yarın neler yapar

eşinin yaptığı mesleği bilip onu öyle kabul ediyorsan evlen
değiştirmeye kalkma... o mesleğin dinamiklerinden biri bu sonuçta aç mı kalsın insanlar :p

Hayır kesinlikle izin vermem demek o kadar da abartılı bir tepki değil, açık konuşayım. Eşim oyuncu olsa bile öpüşme sahnesi fikri içime sinmez. Bu, güvenmiyorum anlamına gelmiyor, tamamen benim sınırım. Herkesin ilişkiyle ilgili bazı kırmızı çizgileri vardır. Benimki de eşime veya sevgilime karşı cinsten birinin fiziksel(cıvık cıvık veya sırnaşık) teması.

Oyunculukta her şey rol diye açıklanıyor ama sonuçta fiziksel bir temas var. Kamera arkasını da biliyoruz. On kere çek, beğenme bir daha çek… Ben böyle bir şeyi içime atıp profesyonellik diye kendimi kandıramam kimse kusura bakmasın. Bu benim yapım değil.

Kimse kimsenin mesleğini engellesin demiyorum ama ben böyle bir durumla karşılaşsam açık açık “ben bu sahneleri kabullenemem” derim. Bu da karşı tarafı kısıtlamak değil, sadece ilişki içinde kendi duygumu net bir şekilde söylemek. Bazı insanlar rahat bakabilir, saygı duyarım. Ama ben rahat bakamıyorum, o kadar basit.

Ha “beni böyle kabul etmelisin” dersen saniyesinde arkamı döner giderim çok net.

Oldu başka
Öyle bir şeye izin verilir mi be

müstakbel eşim
oyuncu değil ya

Geri